Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Lébényi alapítvány a gyerekekért

A lébényi általános iskola tantestülete, szülői munkaközössége és diákönkormányzata kezdeményezésére 1991-ben jött létre a Gyermekeinkért Alapítvány.
Célja, hogy az intézmény tehetséges növendékeinek tanulmányait támogassa, eredményeiket elismerje és jutalmazza. Az alapítvány kuratóriumának kitüntető díjait a hagyományoknak megfelelően a tanévzáró ünnepségen adta át Kiszeli Lajos iskolaigazgató.

A tartósan kiemelkedő szorgalommal végzett tanulmányi munkájáért, kiváló tantárgyi és versenyeredményeiért a Pro Schola-díj bronzplakettjét és a vele járó tízezer forintos pénzjutalmat Ferenczi Tímea, illetve Kovalovszki Dávid nyolcadik osztályos tanulók kapták. Ötezer forintos jutalomban részesült Antal Barbara nyolcadik osztályos tanuló német nyelvi teljesítményéért.

A legjobb alsó tagozatos osztályközösségnek járó 50 ezer forintos díjat dr. Angyalics Attiláné osztálya, míg a felsősöknél Zombó Istvánné osztálya nyerte. A magatartás és tisztasági verseny első helyezését is ez utóbbi osztály nyerte.

Negyvenezer forint kirándulásra fordítható jutalmat kaptak az arra érdemessé vált alsó tagozatos diákok. A diákönkormányzat által a felső tagozatos tanulók számára tervezett egynapos budapesti kirándulást, illetve az egyhetes dunaszigeti nyári tábort összesen 170 ezer forinttal támogatta az alapítvány kuratóriuma.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Merénylet a Mofém ellen

Egy friss felmérés szerint a hűtlen kezelés és az ipari kémkedés, illetve az illegális termékmásolás… Tovább olvasom