Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Lángolt a busz Mosonmagyaróváron - fotók

Hatalmas lángokkal égett egy busz vasárnap kora délután a mosonmagyaróvári városközpontban. A buszon tizenegyen ültek.

A jármű a piros lámpánál várakozott, amikor vélhetően műszaki hiba miatt kigyulladt. Az utasok közül senki sem sérült meg, a tűzoltók pedig percek alatt eloltották a lángokat.

Egy munkásokat szállító busz borult lángokba vasárnap kora délután Mosonmagyaróváron a Mosonyi utcában. A busz a piros lámpánál várakozott, amikor a jármű motorteréből először füst szivárgott, majd pillanatok múlva lángok csaptak fel.

A sofőr azonnal kinyitotta mindkét ajtót, hogy az utasok gyorsan le tudjanak szállni. Néhány pillanat alatt a busz egész hátulja lángokban állt.

A mosonmagyaróvári tűzoltók percek alatt a helyszínre értek és rövid idő alatt sikerült megfékezniük a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg, ám a busz működésképtelenné vált.

A busz egyik dunakiliti üzembe vitte volna dolgozókat a délutános műszakba. A buszon tizenegyen ültek, közülük senki sem sérült meg. Vélhetően valamilyen rövidzárlat okozhatta a tüzet.


Lángolt a busz Mosonmagyaróváron - fotók: Méhes Ákoshirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

430 kiló húsból töltötték a kolbászt Mosonmagyaróváron - sok fotó!

430 kiló húsból közel 860 méternyi kolbászt töltöttek meg hétvégén a mosonmagyaróvári Itató szabad strandon megszervezett kolbásztöltő versenyen és fesztiválon. Tovább olvasom