Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Lajtába hajtott

Relatív gyorshajtás miatt nem tudta bevenni a balra ívelő kanyart egy Renault Megane típusú személyautó.

Vélhetően relatív gyorshajtás miatt nem tudta bevenni a balra ívelő kanyart az a Renault Megane típusú személyautó, ami ezután a híd korlátját átszakítva a Malom-ági Lajtában landolt tegnap éjszaka Mosonmagyaróváron a Deák térnél.

Egy fejjel lefelé a Malom-ági Lajtában álló autóra lettek figyelmesek a rendőrök tegnap éjszaka Mosonmagyaróváron a Deák téri hídnál. A nyomokból jól látszódott, hogy a Renault Megane kissé „besokalt„ az éles balos kanyarban, ezért az utat kiegyenesítve átszakította a híd korlátját, majd a mederben landolt. A helyszínre siető tűzoltók a kocsi átvizsgálásakor megdöbbenve tapasztalták, hogy a méteres vízben a tetjén álló Renaultban senki sem tartózkodik.

A rendszám alapján a rendőröknek gyorsan sikerült azonosítaniuk a jármű tulajdonosát. Úgy tudjuk, hogy az autót vezető fiatal lány az éjszaka folyamán felhívta szüleit, hogy balesetet szenvedet, ám nem sérült meg. Ezt követően azonban kikapcsolta telefonját, így ne mlehett tudni, merre jár.

Mivel a folyó víze rendkívül zavaros volt, nem lehetett biztosra tudni, hogy van-e még valaki beszorulva a kocsiban, illetve alatta az iszapban. Ezért a mosonmagyaróvári tűzoltók a kocsi kiemeléséhez győri kollégáikat és darusautójukat hívták segítségül. Ennek eredményeként sikerült viszonylag rövid idő alatt kihalászni az autót, ami azon túl, hogy jelentősen összetört, még vízzel is megtelt, ám szerencsére sérültet nem találtak benne.

Napközben aztán a sofőr is előkerült, meghallgatása és a baleset körülményeinek feltárása folyamatban van. Az elsődleges véleméyn szerint feltehetőleg relatív gyorshajtás miatt vesztette el uralmát a sofőr a kocsi felett és ütközött a korlátnak.
  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útrendelet: se pénz, se paripa

Anyagi, technikai és szakmai feltételek is hiányoznak a helyi közutak  fenntartására és fejlesztésére.  – áll Stipkovits Pál országgyűlési képviselő Kóka János gazdasági miniszterhez eljuttatott levelében. Ugyanakkor a végre nem hajtott feladatellátásnak súlyos övetkezményei lehetnek. A megvalósításhoz a képviselő intézkedési tervet kellene készíteni. Tovább olvasom