Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Kupáért átugrott akadályok

Dunakiliti - Makay-kupa néven kétnapos nemzetközi díjugrató lovasversenyt rendeztek a hétvégén Dunakilitin. A viadalon többek közt helyi, de szlovák győzelem is született.
A rekkenő hőségben a lovaknak és a lovasoknak sem volt könnyű dolguk a Dunakiliti Lovas Klub pályáján megrendezett viadalon. Szombaton a B/1a stílusverseny kezdő lovasai között Jakab Zsuzsa (Contender Kft.) bizonyult a legjobbnak Frappáns nevű lovával. B1/b stílusversenyben (kezdő lovakkal) Fazekas Csilla (Jánossomorjai SE) nyert Nikola nyergében. B1/c nyitott kategóriában első lett Nagy Ágnes (Tandem KSE) Grappával, B/2 ifjúságiban Szilágyi Réka (Simonpuszta Lovas SE) Kamillával, B/2 nyitottban a szlovák Peter Baricic Cartanóval, a B/3 nyitott és ifjúságiban, valamint az A/1 nyitott és ifjúságiban Peredi Szabolcs (Dunakiliti Lovas KSE) Liviusszal végzett az első helyen szombaton.

Vasárnap a B/1a stílusverseny kezdő lovasoknál ismét Nagy Ágnes, a B1/b stílusverseny kezdő lovak kategóriában Pirik Zsolt (Integrál Lovasklub) Lavenius nyergében, a B1/c nyitott versenyszámban Árvay Nóra (Lajta–Hanság Rt.) Szellővel, a B/2 ifjúságiban a szombati után újra Szilágyi Réka, a B/2 nyitottban és a B/3 nyitott és ifjúságiban Gömbös László (Széplak SE) Héliával, míg az A/1 nyitott és ifjúságiban Cser Attila (Canton Lovas Klub) Niels nyergében kapta a kupát. 

Cséfalvay Attila

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meg kell egyezni Bősről

Szlovákia - A szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának vezetője Csáky Pál szerint előbb-utóbb meg kell egyezni az ügyről. A politikus a Kisalföldnek Doborgazon adott interjújában elmondta: a határ menti közös pályázatokra kapcsolattartót nevez ki, támogatja Szigetköz és Csallóköz közlekedési összekapcsolását. Malina Hedvig ügyében a szlovák belügyminisztert és a miniszterelnököt átpolitizálással vádolja. Tovább olvasom