Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 15°C

Kulisszatitkok a valóságshowból

Az MTM televíziós stúdióba hívták, s ott különböző próbatételek elé állították azt a halászi fiatalembert, aki az ősztől induló televíziós show, a Big Brother válogatására jelentkezett.
A harminchat éves halászi Mike László hosszas vacillálás után, a határidő utolsó napján jelentkezett a produkció válogatására. Célja a végső győzelem, s a vele járó tizenötmillió forint elnyerése volt.

„A feleségem és a kispárnám vittem"

Mike László
– A feleségem nem örült a jelentkezésemnek – elevenítette fel a kezdetet Mike László. – Félt attól, hogy ha bekerülök a produkcióba, akkor sokáig leszek távol a családtól, s féltett az engem körülvevő lányoktól is. A válogatásra persze együtt mentünk a párommal. A produkció szervezői kikötötték, hogy a jelentkezők hozzák magukkal kedvenc tárgyukat is. Én a kispárnámat vittem a stúdióba. Ennek később csak annyi szerepe volt, hogy megkérdezték ott tőlünk, hogy miért ezt választottuk. Viccesen azt feleltem: „Mert az íróasztalomat nem tudtam elhozni." Egyébként azt is megszabták, mi nem lehet a kedvenc tárgyunk: könyvet, hangrögzítőt nem választhattunk.

A legjobb húsz között

– Reggel nyolckor kezdődtek az erőpróbák, s aznap mintegy százan próbáltunk szerencsét – meséli a férfi. – Délelőtt komoly orvosi vizsgálatok, személyiségtesztek jelentették a programot. Ezeken a rostákon is már sorban hullottak ki a versenyzők. Ezután kamerapróba következett, ahol szituációs játékok voltak terítéken. Olvastam az újságban, hogy akadt, akinek vetkőznie is kellett. Nekem nem volt ilyen feladatom, ám szükség esetén ez sem okozott volna problémát. Ezután már mi, versenyzők nem találkozhattunk egymással, külön helyiségbe helyeztek el minket. Pszichológushoz vittek, majd következett a második kamerapróba: ekkor már csak húszan maradtunk. Sajnos, itt befejeződött számomra a válogatás, innen már nem kerültem tovább. Pedig ezután már csak egy újabb orvosi vizsgálat és egy pszichológussal való beszélgetés várt volna.

„Újra megpróbálnám"

– Ha lesz rá lehetőség, legközelebb is szeretném magam ebben a show-ban megméretni, két okból is: egyrészt vonz a televíziós szereplés, másrészt a megnyerhető milliók sem mellékesek. Sajnos a szerencsém eddig még mindig elhagyott a tévében: korábban az IQ-kaszinó című műsorban próbálkoztam, de csak zsűriként szerepelhettem, játékosnak nem sorsoltak ki – mondta Mike László.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vőfélyek gyöngyei

A legfiatalabb mindössze 9, a legidősebb pedig 79 éves volt a majdnem harminc vőfély közül, akik… Tovább olvasom