Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Krimi: Gyorsan lebukott a borozó betörője

Mosonmagyaróvár - A rendőr járőrök éberségének köszönhetően még azt megelőzően elfogták egy éjszakai borozó betörés elkövetőjét, mielőtt a tulajdonosok felfedezték volna a bűncselekményt.

A tettes éppen hazafelé tartott csütörtök hajnalban a zsákmánnyal, amikor a rendőrök elfogták.

A városközpontban járőröztek a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának munkatársai csütörtökön hajnalban, amikor a művelődéi központ környékén egy gyanús egyénre lettek figyelmesek.

A férfi egy nagy méretű táskát húzott maga mögött a földön, majd amikor meglátta a járőrautót futásnak eredt. A rendőrök felszólítására pedig még gyorsabbra vette az iramot. Menekülése azonban nem sokáig járt sikerrel, a járőrök rövid időn belül megtalálták egy közeli bokor alatt elrejtőzve.

A 28 éves helybeli V. Tibor táskájából feszítővas és egyéb betöréshez használatos eszközök, cigaretta és nagyobb mennyiségű pénzérme került elő. A férfi a rendőröknek elismerte, hogy nem sokkal korábban a közeli, Szent István király úton lévő borozóba tört be. Ellene betöréses lopás gyanújával indult eljárás.

Olvasóink írták

 • 6. Dr.Bagira 2009. március 20. 22:37
  „Nem tudom megérteni a sok elégedetlenkedőt! Most akkor mi lenne a jobb, ha sikerült volna a betörőnek meglépni? Akkor meg azért szidnánk a rendőröket! Van sapkája, nincs sapkája! Lényeg, hogy nem a mi borozónkat rámolták ki, mert akkor ugye kénytelenek lennénk dícsérni a zsarukat!”
 • 5. login 2009. március 20. 10:38
  „Jah, és gondolom a bokor a rendőrség bejárata mellett volt. :P”
 • 4. login 2009. március 20. 10:36
  „Vajon akkor is elkapták volna a rend éber őrei, ha nem ered futásnak? Vagy akkor fel sem tűnt volna nekik?
  Egyrészt csodálom, hogy megtalálták a bokor alatt, másrészt ki az a marha, aki bokor alá bújik, mikor üldözik. :)”
 • 3. RickCartman 2009. március 19. 15:30
  „A Művelődési Központ a Rendőrkapitányság mellett van, pont arra kell cipelni a lopott szajrét??? Miért nem vitte be akkor már rögtön, ha úgyis arra járt, a járőrök pihizhettek volna egy kicsit:))”
 • 2. Tomen 2009. március 19. 10:12
  „Nem lenne baj az sem, ha a rend éber őrei azt is ily gyorsan elintéznék, hogy vissza kerüljön az általuk eldózerolt buszmegálló mosonba. Sajnos addig a buszra várók áznak-fáznak.”
 • 1. csambo 2009. március 19. 09:42
  „Mint a villám.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Huszonhét százalékkal több bűncselekmény

Mosonmagyaróvár - A schengeni határnyitás is közrejátszott abban, hogy huszonhét százalékkal több… Tovább olvasom