Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Közös ügyfélszolgálat az Irodaházban

Megnyitotta új ügyfélszolgálati irodáját az Erkel utcai Irodaházban az Aqua Szolgáltató Kft. Minden szerdán délután és este összevont ügyfélszolgálattal várják a cég fogyasztóit.

Az Aqua Szolgáltató Kft. a napokban, a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. a tervek szerint szeptemberben ugyanitt, az Erkel utcai Irodaház földszintjén nyitja meg ügyfélszolgálati irodáját. A fogyasztók így valamennyi közüzemi szolgáltató ügyfélszolgálatát megtalálják majd egy helyen.

Az áramszolgáltató E.ON és a gázszolgáltató GDF Suez mellett a városban jelenleg is ügyfélszolgálati irodával rendelkező Aqua Szolgáltató Kft., a Városüzemeltető és Fenntartó Kft., valamint a Rekultív kft. azért nyitott egy újabb irodát, hogy az ügyfelek az ügyeiket a lehető leggyorsabban, egy helyen tudják intézni. Ezen cégek a meglévő ügyfélszolgálati irodáikat is megőrzik.

A nyitva tartás igazodik a már itt lévő többi szolgáltató ügyfélfogadási idejéhez: minden szerdán délután 2 órától este 8 óráig várják ügyfeleiket.

A Városüzemeltető és Fenntartó Kft. a tervek szerint szeptemberben nyit az Irodaházban ügyfélszolgálati irodát.
– Míg korábban egy lakáseladás vagy -vásárlás esetén a közüzemi számlák és átírások elintézése akár több napot is igénybe vehetett, a szolgáltatók egy helyre költözésével a jövőben ez akár egy óra leforgása alatt valamennyi szolgáltatónál elintézhetővé válik – szögezte le Leitner László, az Aqua kft. ügyvezetője.

Az új ügyfélszolgálati iroda mellett tehát továbbra is működik az Aqua kft. ügyfélszolgálata a szolgáltató cég Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4. szám alatti központjában, ahol változatlan ügyfélfogadási renddel várják a fogyasztókat. A vízszolgáltatónál a tervekben az online ügyintézés létrehozása is szerepel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért nincs helyettesítés a bőrgyógyászaton?

Olvasónk SMS-ben tudakolta: ˝Mosonmagyaróváron miért nincs a bőrgyógyászaton helyettes? Az egy… Tovább olvasom