Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Kövér: Saját életünkről szavazunk

Mosonmagyaróvár - A márciusi népszavazás fontosságáról beszélt Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke tegnap esti lakossági fórumán a Barankovics Akadémia vendégeként.
„Mindenkiben tudatosítani kell, hogy a saját életéről fog dönteni a szó szoros és átvitt értelmében is a márciusi népszavazáson" – jelentette ki Kövér László tegnapi sajtótájékoztatóján. A Fidesz választmányi elnöke elmondta: az egészségügy és a tandíj kérdésének alakulása is nagymértékben befolyásolja az életünket. A népszavazás eredménye egyben azt is kifejezi, hogy az emberek nem tűrik tovább, ha a kormányzat semmibe sem veszi, a választási kampányban szándékosan félrevezeti őket és ezt később nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ki is nyilvánítja. Ha az emberek nem fejezik ki nemtetszésüket, akkor a jövőben ennél súlyosabb dolgokat is büntetlenül megtehetnek majd velük.

Kövér hangsúlyozta: a népszavazás az önbecsülésünkről is szól. Tartjuk-e a becsületünket olyan fontosnak, hogy szót emelünk az ellen, ha sárba taposnak bennünket. Kövér szerint mindenkinek pártállástól függetlenül kell részt vennie a népszavazáson, hiszen saját jövőjükről döntenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Euro Vegas: még csak a tervezők jönnek

Bezenye–Hegyeshalom - A tervezőcsapat márciusban elkezdi a munkát a Bezenye és Hegyeshalom… Tovább olvasom