Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 20°C Még több cikk.

Korszerűbb lett az iskolai tankonyha és tornacsarnok

Mosonmagyaróvár - Mintegy tízmillió forintos beruházással korszerűsítették a Haller-iskola tankonyháját és felújították a tornatermet.

Szülői és képviselői támogatással, valamint a szakképzési keret felhasználásával a nyár folyamán megújult a Haller-iskola tankonyhája és tornaterme. Másfél millió forintból végezték el az utóbbi teljes belső felújítását, az 1987-es kialakítása óta nem esett át ilyen komoly beruházáson a helyiség – tudtuk meg Sárköziné Kollárits Edit iskolaigazgatótól.

A tizennegyedikes vendéglátós tanulók, Horváth Imre és Varga Róbert már a megújult tankonyhában ismerkednek a gasztronómia rejtelmeivel.
A tizennegyedikes vendéglátós tanulók, Horváth Imre és Varga Róbert már a megújult tankonyhában ismerkednek a gasztronómia rejtelmeivel.

A szünidő alatt – a pincérszaktanterem és a cukrászüzem korszerűsítését követően – a tankonyháknak otthont adó épületen közel nyolcmillió forintból kicserélték a tetőszigetelést, a nyílászárókat, a csatornát. A belső átalakítás keretében öltözőt és vizesblokkot hoztak létre, és a teljes burkolásra és festésre is gondoltak Bakos Bulcsú igazgatóhelyettes, projektvezető szerint. Előre nem látható feladatként merült fel az elavult villanyhálózat cseréje, így az épület külső szigetelését a későbbiekben végzik el. Erre a munkálatra pályázati támogatást remélnek. Emellett korszerű szagelszívó berendezéseket is vásárolnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jót tett a szlovák bevásárlóroham

A tervezetthez képest időarányosan, sőt, még azon túl teljesült a város költségvetésének féléves végrehajtása. Tovább olvasom