Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Komoly műszaki gondok Darnózselin

Darnózselin szeptember 4-e óta nincs közvilágítás, akkor jelentettem be először. (...)Eddig nem változott a helyzet. Mi a hiba és mi a késlekedés oka? - kérdezi olvasónk.


Az E.ON Hungária Zrt.-től kapott tájékoztatás szerint szeptember 17-én, pénteken munkatársaik kijavították a problémát, így aznap este már működött a faluban a közvilágítás. A korábbi bejelentéseket megkapták, dolgoztak is a hiba elhárításán a szolgáltató emberei, de sajnos a településen komolyabb műszaki problémával küzd az áramszolgáltató, aminek a pontos felderítése és behatárolása jelenleg is folyamatban van. Emiatt az elkövetkezőkben Darnózselin újabb meghibásodások fordulhatnak elő, de azon is dolgoznak az E.ON szakemberei, hogy a visszatérő probléma okát megszüntessék.

Olvasói kérdés

Darnózselin szeptember 4-e óta nincs közvilágítás, akkor jelentettem be először. Azóta többször is, telefonon, e-mailben is. Más lakosok is ezt tették és a polgármesteri hivatal is jelezte a gondot, ami főként a korán dolgozni indulók életét teszi veszélyessé. Eddig nem változott a helyzet. Minap láttam egy E.ON-os szerelőautót. Kiderült, a munkások tudtak a problémáról, de csak annyit jegyeztek meg: ˝Nem dolgozni járunk, hanem pénzt keresni.˝ Ez volt az utolsó csepp a pohárban! Elfogyott a türelmünk. Mi a hiba és mi a késlekedés oka?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem a város tett feljelentést a ˝kilométeres vitában˝

A szokásosnál nagyobb aktivitás mutatkozott a napirend előtti felszólalásokban a képviselő-testület… Tovább olvasom