Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

Kitüntetés a turizmus fejlesztéséért

Mosonmagyaróvár - A „Nyugat-Dunántúl turizmusáért” díjat vehette át a minap Szombath Tibor, a Mosonmagyaróvár Idegenforgalmáért Közalapítvány kuratóriumának elnöke.
A „Nyugat-Dunántúl turizmusáért" díjat hét évvel ezelőtt alapította a Regionális Idegenforgalmi Bizottság. Az elismerést minden évben kiosztják a Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megyében kiemelkedő idegenforgalmi tevékenységet végző szakembereknek. Ezúttal a turizmus világnapján Sárváron Szombath Tibor kapta az elismerést.

Szombath Tibor szülőfalujában, Halászin a Mosoni-Duna partján építette fel a ma már a falu jellegzetességének számító csárdát. A vállalkozás része a Duna Party Csónakház, a halászi szabadstrand-felügyelet, valamint a Party Kemping és Szabadidőközpont. Népszerű az itt működtetett sétahajózás és sétakocsikázás.

Szombath Tibor alapító elnöke volt a Szigetközi Falusi Turizmusért Egyesületnek és máig aktívan részt vesz az egyesület munkájában.
Az évek során több hazai és külföldi turisztikai vásáron népszerűsítette szűkebb hazáját, a Szigetközt.

A kitüntetett nemcsak saját vállalkozását képviseli, hanem a térség többi turisztikai vállalkozóját is, akikkel nagyon jó együttműködés alakult ki. Szombath Tibort 2003-ban megválasztották a Mosonmagyar-
óvár Idegenforgalmáért Közalapítvány kuratóriumi elnökévé. A közalapítvány felügyeli a mosonmagyaróvári Tourinform- iroda tevékenységét.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Babaúszás novembertől

Mosonmagyaróvár - Jó hír a várandós anyukák, a kisgyermekes családok számára, hogy novembertől… Tovább olvasom