Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Kitolták a pályázati határidőt Mosonmagyaróváron

A történelmi Moson vármegye valamennyi vállalkozása részére pályázatot hirdetnek ˝Az év iparosa˝, ˝Az év szakembere˝ és ˝Az év szolgáltatója˝ kategóriákban a Moson Vármegye Iparosa Díj 2010 elnyerésére.

A kisrégió szakembereinek, mestereinek, iparosainak elismerését célzó pályázati felhívást a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestülettel együtt a Duna Takarékszövetkezet és a Kisalföld napilapot és Lajta-Press hetilapot is kiadó, Lapcom kft. támogatja és segíti. A szervezők által összeállított kiírás alapján, és a pályázati lapot kitöltve lehet a díjra jelentkezni. A kiírók kérik a szakmai szervezeteket, hogy maguk is ösztönözzék szakmájuk legalább három legjobbját pályázata beadására. Leadási határidő: január 17.

A pályázatot a díj alapítóiból álló testület bírálja el, és a végeredményt a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 2011. évi iparosbálja alkalmával hozza nyilvánosságra.

További információk: Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület (Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 4., tel.: 96/215-987, www.movip.hu); Kisalföld LajtaPress szerkesztősége (Mosonmagyaróvár, Régi vámház tér 14., tel.: 96/577-577).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elesetteket, rászorulókat támogatnak a nők Mosonmagyaróváron

Jótékonysági maskarabál, tavaszköszöntő, süteménysütő verseny, adományok rászoruló családoknak… Tovább olvasom