Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Kistérségi nyugdíjas-találkozó Mosonmagyaróváron

Vidám műsoros délutánt szervez a Mosonmagyaróvár és Környéke Nyugdíjas Egyesület szerdán délután 2 órakor a Flesch Károly Kulturális Központban.
Fellépnek a város és környéke nyugdíjasklubjainak művészeti csoportjai.

Olvasóink írták

 • 6. pancser 2012. november 08. 08:26
  „1. embertelen 2012.11.05. 09:20
  Ha nem lenne ott az sértés lenne, egy ilyen rendezvényre joggal várják a rendezők. Nem kell mindent sötéten látni, ez egy polgármestertől elvárható bárki legyen az. Stipi is ott szokott lenni a nyugdíjasoknál ha meghívták, sőt nem egyszer láttuk ahogy táncoltatta a jobb erőben lévő néniket. Ja és a felvételeket nem ő készítette saját magáról!”
 • 5. Losba 2012. november 07. 22:56
  „2
  .."ja egyébként már megint hazudsz, de így név nélkül bátran mered....."
  ..akkor ön Kocsog Gorog úr/hölgy ? ...:))).....a komment már csak ilyen..egyébként , nem védve embertelent, de a nem kormányzó erővel szembeni vélemény nyilvánítóknak biza kijár a névtelenség..hisz a hatalmat bírálják..így akár bajuk is lehet, persze nem viktátor birodalmába..:) .azonban önnek, mint a hatalom képviselőjének, merni kellene vállalni a nevét...
  ..ez csak egy vélemény, semmi több....”
 • 4. embertelen 2012. november 07. 14:16
  „2.kocsoggorog Nem tudom, hogy az általam leírt tényszerű mondatból, hogyan jutottál arra a következtetésre, hogy hazudok, ráadásul arra, hogy megint hazudok. Ezt kategorikusan visszautasítom! Talán összetévesztettél Orbán Viktorral, a főhazuggal, aki tényleg naponta hazudik.”
 • 3. jobbám 2012. november 06. 09:56
  „embertelen! Te embertelen irigy ember lehetsz! (vagy). Most őszintén? Szerinted nem helyénvaló, hogy egy város polgámestere ellátogat egy rendezvényre, amit az itt élő nyugdíjasok szerveznek? Szerinted akkor ez nem feladata egy polgármestrnek? Bántjátok itt páran, hogy nem dolgozik...nos akkor most mit is szeretnétek? Ha dolgozik az a baj, ha (állítólag) nem, akkor meg az! Rajtatok nem lehet kiigazodni...de nem is kell! A rosszindulat fűti minden mondatod, mondtaotokat! Ennyi! kocsoggorognak igaza lehet...:D

  Oh és még valami, nem kiabálni kell, meg kell próbálni jobban csinálni! Ja, hogy akkor dolgozni is kéne az ügy érdekében?? :DDD Már mindet értek (egy ideje).

  üdv, jobbám”
 • 2. kocsoggorog 2012. november 05. 11:44
  „Marhára böki a szemedet mi, hogy ott lesz? Képzeld, ő egy olyan polgármester, aki elmegy az emberek közé, mert érdeklik a problémáik, jól érzi magát az emberek között. Ez neked nyilván marhára fáj, mert tudod, hogy így a büdös életben nem nyerhetsz ellene :)
  ja egyébként már megint hazudsz, de így név nélkül bátran mered.”
 • 1. embertelen 2012. november 05. 09:20
  „Gondolom, hogy dr. Nagy István is ott lesz, a közpénzből fizetett udvari fotósaival és újságíróival együtt.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Giesswein-emlékérem Böjte atyának

Az árva gyermekek felkarolásáért, neveléséért, áldozatos munkájáért a Magyaróvári Szent Gotthárd… Tovább olvasom