Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Kistérségi ki mit tud? Mosonmagyaróváron - képgaléria

A Gondoskodás Alapítvány a napokban másodszor rendezte meg - Mosonmagyaróvár Város Közművelődési Alap pályázatán elnyert támogatásból – a Kistérségi Egyesített Szociális Intézmény ellátottjai körében meghirdetett ki mit tud? vetélkedőt.
A felhívásra sokan jelentkeztek: 7 csoport és 3 egyéni fellépő (összesen hatvanöten) mutatta meg tehetségét. Idősek, fogyatékkal élő és hajléktalan személyek produkcióikkal bizonyították, hogy a tehetség a nehéz élethelyzetben is felülkerekedhet, élményt, örömet adva másoknak. Volt vidám színdarab, irodalmi összeállítás, népballada, magyar népdalok, tánc, valamint szép versek is elhangzottak. A rendezvénynek a Fehér Ló Közösségi Ház adott otthont.


Fotók: Tudósító
A produkciókat sikerhez segítették a felkészítő munkatársakon kívül külső támogatók is, így a károlyházi citerások. A szereplőknek már a jelmezek készítése is örömteli napokat hozott. Közösen kitalálták, megvalósították az ötleteket. A zsűri nem helyezéseket adott, hanem szakmai szemmel értékelte az előadásokat, biztatta a szereplőket.


Nagyon jó hangulat kísérte az egész napot, szívesen beszélnek a résztvevők még napokkal később is az élményeikről - tájékoztatta a Kisalföldet Csiba Erzsébet, a Kistérségi Egyesítette Szociális Intézmény vezetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bezenye: újra eltűnt a törmelék

A hulladékkupacot mára ismét elszállították. Azt nem tudtuk meg, hogy ki, hová és miért vitte el… Tovább olvasom