Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják a párt

Kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítja a rendőrség azt a párt, amelyre a járőrök egy hotelszobában találtak rá két legyengült állapotú kisgyerekkel. Az öt- és hároméves kicsik családból történő kiemeléséről intézkedtek.

Egy mosonmagyaróvári hotelből érkezett bejelentés a minap a rendőrségre, miszerint az egyik szobából erős gyereksírás és veszekedés hangjai szűrődnek ki. A járőrök azonnal a helyszínre siettek és ellenőrizték a megadott szobát, ahol óriási rendetlenség közepette találtak rá a két szülőre és egy öt-, illetve hároméves kisgyerekre. A rendőröknek feltűnt a gyerekek legyengült állapota, ráadásul egyikük még beteg is volt. Erre tekintettel a járőrök azonnal intézkedtek a kicsik kórházba szállításáról, ahol aztán megfigyelésre benn tartották a gyerekeket.

A 32 éves anya és a 34 éves apa ellen kiskorú veszélyeztetése bűntettének alapos gyanúja miatt indítottak eljárást, valamint a gyermekjóléti szolgálatnak is jelentették az esetet. A körülményekre tekintettel intézkedtek továbbá a rendőrök a gyerekek családból történő azonnali kiemeléséről és elhelyezésükről.

Az illetékes hatóságok megvizsgálják, hogy vannak-e olyan közvetlen hozzátartozók, akiknél a gyerekek elhelyezhetők.

Úgy tudjuk, az anya szülei nem nézték jó szemmel lányuk kapcsolatát a férfivel, így a pár szállodában lakott. Ebben a hotelben néhány napja vették ki a szobát. Lapunk információi szerint a történteket megelőzően, a nap folyamán mindketten nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottak.

Olvasóink írták

 • 5. KAK-444 2011. szeptember 20. 08:12
  „Ez a legnagyobb szégen, ami itt ebben az országban megtörténhet... Hogy merészeli bárki is elvenni valakitől a gyermekét? Feltételezi, hogy annak a gyermeknek máshol, nem a saját anyjánál jobb helye lesz? Emberek... A kisalföld írói alapján felesleges feltételeznünk bármit is... gondolok itt, arra, hogy milyen állapotban voltak a gyermekek... arra persze senki sem gondol, hogy lehet, hogy azért voltak betegek ill. alultápláltak, mert NEM volt pénzük? És ez oly nagy bűn? Ittasak voltak elöző nap? Naés? Ha csak feltételezem, hogy nincs házuk, nincs mit enni, nincs hova menni, és látják a gyermeküket éhezni, lehet hogy én is innék egy két sört, bánatomban... Addig SENKI se mondjon ítéletet a másik felett, még nem érezte azt amit ő, és nem látott annyi mindent mit Ő. Otthonról a meleg ágyból könnyű a laptopon hülyeségeket bepötyögni, mikor a jóllakott gyermekünk a másik szobába alszik. EMBEREK!!!! És attól kinek lesz jobb, ha elveszik a gyereküket? A gyerekeknek? Akik minden nap azzal fekszenek és ébrednek, hogy hol van anya, és apa? Vagy a szülőknek, akiknek az útolsó valamilyük ebben az életben a gyerekeik? Mert másuk nincs? Most lesz igazán nehéz felállni a szülőknek, család és megélhetés nélkül.... és miért? Mindez egy okoskodó, elhamarkodott, döntés miatt, amit egy kósza pillanatban egy másik embertársunk tett meg, mert nem tudta nézni a kedvenc filmjét, a gyereksírás miatt? GONDOLKODNI!!! Mennyiből állt volna NEKI bekopogni, hogy segíthet-e, ill. hogy mi a baj? Jah, kérem a telefont egyszerűbb kezelni... szánalmas... Érdekes, ismerek olyan embert, aki vad idegeneknek hajnali 2kor segített becipekedni a lakásukba, neki is egyszerűbb lett volna másnap leordítani a szomszédot, hogy miért nem hagyta aludni őket, és hogy zavarta a cipedkedés a családot... KOMOLYAN MONDOM 1. GONDOLKODNI!!!”
 • 4. kovpal 2011. szeptember 16. 22:29
  „A tegnapi TV-hír szerint már volt előzménye az ügynek. Felháborító.”
 • 3. Contar 2011. szeptember 16. 10:39
  „Vannak olyan cikkek, amikhez az ember hirtelen nem is tudja, hogy mit írjon! Ez is az!”
 • 2. kovpal 2011. szeptember 14. 22:26
  „manosmanus! azt írják, hogy: " 32 éves anya és a 34 éves apa " akkor mind a kettővel beszélgess el.”
 • 1. manosmanus 2011. szeptember 14. 19:24
  „Hát egy kicsit felmegy a pumpa az emberben, nem tudom ki hogy van vele de tenyérrel eltudnék beszélgetni én is
  azzal a nővel (direkt nem anyát írtam). Én örökre elvenném az ilyentől a gyereket.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fegyház és börtön több mint 100 betörésért

Fegyház-, illetve börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a párost, akik az elmúlt év első felében több mint száz helyre törtek be Mosonmagyaróváron és környékén. Tovább olvasom