Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Kigyulladt az avar, égett az autó is Kimlén - fotók

Az 54 éves férfi többször próbált járművével visszatérni az útra sikertelenül, amikor észrevette, hogy az autó alatt az avar kigyulladt.
Saját autójával közlekedett a férfi Kimlén kedden este, a szántóföld melletti földúton.

A sofőr tolatni kezdett, amelynek következtében az út menti árokba hajtott. Az 54 éves férfi többször próbált járművével visszatérni az útra sikertelenül, amikor észrevette, hogy az autó alatt az avar kigyulladt. A férfi igyekezett eloltani a tüzet, azonban a gépjármű teljesen kiégett. A lángokat végül a tűzoltók fékezték meg.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A helyszínre érkező rendőrök a sofőrt igazoltatni nem tudták, mivel a járműben a férfi és az autó okmányai is elégtek. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit az intézkedők további mintavételre előállították.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a gépkocsivezető ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szénrajzot rejtett a pasztellkép hátulja

Érdekes felfedezést tettek a szakemberek két, a Hansági Múzeumból való pasztellkép restaurálása közben. Mindkét alkotás hátulja egy korabeli szénrajzot rejtett. Tovább olvasom