Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Ki lesz a harmadik erő?

Mosonmagyaróvár - A Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) „Egy a magyar!" címmel indított kampánya keretében a párt a minap Mosonmagyaróváron rendezte meg azt a kiállítást, amiben a magyarok sokféleségét kívánják bemutatni.
A rendezvény kapcsán tartott sajtótájékoztatón Wittinghoff Tamás, az SZDSZ országos ügyvivője kiemelte: elfogadhatatlan, hogy vannak, akik meg merik mondani, kik a magyarok. Az ügyvivő szerint a gazdasági válsághoz hasonló mértékű az a társadalmi válság, ami Magyarországon kialakult. Ez a helyzet pedig a szélsőségeknek kedvez. Az európai parlamenti választás egyik nagy tétje, hogy ki lesz a harmadik erő. A szabadelvű, liberális elveket képviselő, vagy egy szélsőséges, radikális szervezet.

Olvasóink írták

 • 9. hablaty 2009. május 08. 05:19
  „Nem zsigerből írtam, tapasztalat!
  Véleményem szerint rendes, becsületes, dolgos magyar ember nem szavaz erre a végtelenül szélsőséges pártra.”
 • 8. RickCartman 2009. május 07. 12:14
  „Vajon az 1. számú komment szalonképesebb?Erre volt csupán a válasz, az 1%-ot meg hagyjuk meg a közvéleménykutatóknak, jósoltak már ennél cifrábbakat is választások előtt, aminek épp a forditottja jött be...hazaáruló idegenszivű, lógó taknyú narkós....idézzem?Olvasható alább..mindez egy olyan rendezvény kapcsán, amiről nem is halott a kommentiró, ott biztosan nem járt, neki zsigerből az Szdszről beugrott a buzeráns jelző, és az előbb emlitettek. és fröcsögött.Ennyit arról, hogy ki kicsoda...(magam nem minősiteném, mindenesetre a közvéleménykutatók szerint a látens homoszexuálisok buziznak leghangosabban...)”
 • 7. Miki2009 2009. május 06. 06:04
  „5. kommenthez. Na erről tettem említést valamelyik hozzászólásomban. Senki nem zsidózott, erre jön egy és kezdi szítani az embereket. Nem kell vele törődni. Ha elkezdünk vele vitatkozni elérte a célját. Akkor lessz neki a legroszabb ha senki nem törődik vele.”
 • 6. KisVadföld 2009. május 05. 18:11
  „RickCartman, te idíóta !!!!
  Miről fröcsögsz?? Hogy jön ez már megint ide??
  Te is azok közé az egyszázalékosok közé tartozol akik böfögnek össze vissza, azért mert valaki nem szereti a szdsz-t.

  Ne haragudj de ilyen hülyeséget már a gusztos sem szokott össze hozni, mint amit itt összehánytál.
  Ezzel amit irtál, én nem mernék emberek elé kiállni. Ezért van az szdsz 1 százalékon te ostoba, kinek kell ez a moslék amit te ide hánysz?? Megmondom, 1 százaléknak!!!!!
  Ezen már sokan túl léptek, de te még meg tudsz nevettetni ezekkel az lerágott témákkal.
  :) :)) :)) Muhahaha.
  Szánalmas kis idíóta vagy!!”
 • 5. RickCartman 2009. május 05. 17:01
  „Örülhettek, turulfiókák, megint lehet jókat zsidózni, lám, megszálltátok ezt a cikket is, mint a döglegyek, anélkül, hogy akár a rendezvényről, akár annak céljairól bármi fogalmatok lenne..Kiváncsi lennék a ti magyarságotokra, egyelőre az kimerül hidlezárásban, kukagyujtogatásban, Parlament előtt kakilásban, mást még nem láttunk a fajtátokból(szerencsére 44-ben többségetek nagy bátor magyarságában jól elfutott, a maradék pedig vagytok ti-elég szánalmas népség...)”
 • 4. zola 2009. május 01. 21:57
  „Ez már kiderült. A Jobbik a harmadik erő,nem az 1%-os törpepárt, a szélsőséges,magyargyűlölő szdsz.”
 • 3. KisVadföld 2009. május 01. 20:59
  „A Jobbik Magyarországért Mozgalom a rend és az igazság pártja, társadalmi támogatottsága egyre nagyobb, már a közvélemény-kutatások szerint is háromszorosa a 2%-os SZDSZ-ének. A kaotikus, rendezetlen közállapotok előidézése a zavarosban halászó, szélsőséges SZDSZ érdeke, amely így kísérli meg két évtizede tartó vezérszerepét még 1%-os támogatottsággal is fenntartani - de már nem sokáig.”
 • 2. tibi-a 2009. május 01. 20:11
  „Szdszben, nincs is Magyar, ezek csak itt rontják a levegőt.
  Na majd vehetik az egyirányú rep.jegyet!”
 • 1. hablaty 2009. április 30. 19:51
  „Magyar az akinek a lelke is az, ilyent meg az SZdsz-ben nemigen találni. Remélem a buzeránsok, pedofilok, a lógó taknyú narkósok, a drogdílerek és a hazaáruló idegenszívűek pártja a következő választáson kihullik a parlamentből, és a politikai életünk megtisztul ettől a szélsősége pártalakulattól.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rejtélyes pontypusztulás: mázsányi haltetem Kisbodakon

Kisbodak - Mintegy két és fél mázsányi ponty pusztult el (az őszi telepítés fele) a napokban… Tovább olvasom