Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Két kiállítás is nyílik ma Mosonmagyaróváron

A Fehér Ló Közösségi Házban Simon M. Veronika festményeit állítják ki, a Cselley házban pedig a „Fakanáltól a piperéig" című kiállítás keretein belül különféle háztartási eszközökön és szépségápolási termékeken keresztül követhetjük nyomon a nők mindennapjait, az őskőkortól napjainkig.
Fehér Ló Közösségi Ház
Simon M. Veronika kiállítása

Kezdés: 17 óra

Simon M. Veronika Munkácsy-érmes, KUNST MEISTER festőművész immár több mint 20 esztendeje dolgozik, közel 600 tárlata, 160 illusztrált kötete, több mint 500 átadott festménye immár 18 országban, 5 általa szervezett Galéria, 40 személyesen vezetett alkotótábor jelzik az általa „elvetett" magokat!

Erdélyországban 30 templomi képe, a Felvidéken 20 festménye került elhelyezésre, de a Vatikánba, Jeruzsálembe, Jaltába, Kijevbe, Pozsonyba, Varsóba, New Yorkba, Los Angelesbe is kerültek magyar nagyokat, jelentős személyiségeket ábrázoló festményei.

A kiállítást megnyitja: Dr. Iváncsics János alpolgármester.

Szereplők: Faddi Horváth Pál, lírikus, a TSZLKIL lovagja, Erdős Anna, költő, a TSZLKIL lovagja és Enyedi Béla, Krúdy díjas daltulajdonos

Hansági Múzeum, Cselley ház
„Fakanáltól a piperéig"

Kezdés: 17 óra

A kamarakiállítás keretében - különféle háztartási eszközök és szépségápolási termékek bemutatásával – betekintést nyerhetünk a „NŐ" életébe.

Az őskőkortól napjainkig követhetjük nyomon a dolgos, házias nőt, aki – az idő múlásával – egyre modernebb eszközökkel látta el a házimunkát.


Köszöntőt mond:
Szentkuti Károly múzeumigazgató

Tárlatvezetést tart:
Szeilerné Malek Éva

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaszváró nőnap

Tavaszváró nőnap címmel szerveznek programot szombat délelőtt 9 órától a tornacsarnokban. Tovább olvasom