Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Két egészségpénztári iroda újult meg

Mosonmagyaróvár és környéke - Az április elsejei próbaüzem óta már a helyszínen, azonnal kézbevehetik az EU- és tajkártyát, ellenőrizhetik biztosítási jogviszonyukat, akik az Országos Egészségbiztosítási Pénztár mosonmagyaróvári és kapuvári kistérségi ügyfélszolgálataihoz fordulnak.
A 200 millió forintos fejlesztés eredménye, hogy országosan az OEP több kistérségi ügyfélszolgálatánál helyben, azonnal igényelhető az EU- és a tajkártya, de ellenőrizhető a biztosítási jogviszony is a számítógépes rendszernek köszönhetően – hangsúlyozta dr. Szép Flórián, a regionális egészségbiztosítási pénztár igazgatója a mosonmagyaróvári iroda szerdai megnyitóján.

A régió hat városában, köztük a megyénkbeli Kapuváron és Mosonmagyaróváron április elsejétől vehetők igénybe a fent említett szolgáltatások. Amint azt Istántsuly Dezsőtől, az OEP megyei kirendeltségvezetőjétől megtudtuk, a már megszokott ügyfélszolgálati irodákba várják az érdeklődőket kibővített munkaprogrammal: Mosonmagyaróváron a Fehér Ló Közösségi Házba (Szent István király u. 140.) hétfőn reggel 9 órától délután 1 óráig, szerdán 9 és délután 3 óra között, míg Kapuváron (Fő tér 22.) szerdán délelőtt 9 és délután 1 óra között, csütörtökön délelőtt 11 és délután 3 óra között. Az OEP vezetői szerint mindkét esetben az utóbbi időben megnövekedett ügyfélforgalom is igazolta a fejlesztés szükségességét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem kell az ingyen étel a családoknak?

Kistérség - Egyre több a rászorult kiskorú a gyermekjóléti szolgálat látókörében. Sok gyerek éhesen… Tovább olvasom