Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Késsel rabolta ki a takarékszövetkezetet

Mosonszolnok - Alig negyed óráig örülhetett csak a zsákmányának az a fiatalember, aki a mosonszolnoki takarékszövetkezetet rabolta ki egy késsel csütörtökön délután.
A helybéli férfi alig ért haza a pénzintézetből, nem sokkal később már kattant is a bilincs a csuklóján.Fotó: Méhes Ákos

Egy baseball sapkás fiatalember lépett be csütörtök délután 1 óra körül a mosonszolnoki takarékszövetkezetbe. A férfi hirtelen odalépett a pénzintézet egyik hölgy alkalmazottjához, majd egy több mint húsz centiméter pengehosszúságú késsel pénzt követelt. A megrémült nő eleget tett a követelésnek, majd a fiatalember közel 400 ezer forinttal gyalogosan távozott a takarékszövetkezetből.


Fotó: Méhes Ákos

A bejelentést követően a jánossomorjai rendőrőrs munkatársai és a
Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei nagy erőkkel azonnal a helyszínre siettek. Miután a rabló helybeli volt, a személyleírások alapján gyorsan kiderült a kiléte. Az eset után alig negyed órával a rendőrök már kopogtak is a fiatalember ajtaján. A 27 éves H. Zoltán addigra már megpróbálta elrejteni az elrabolt pénzt, ám végül együttműködött a hatóságokkal és a házkutatás során a teljes összeg előkerült. Az elkövetéshez használt kést menekülés közben eldobta, ám a rendőrök ezt is megtalálták. A férfit őrizetbe vették, kihallgatása még tart. Ellene rablás gyanújával indult nyomozás és gyorsított eljárással már pénteken bíróság elé is állítják.

Olvasóink írták

 • 17. Antal. 2008. április 14. 07:20
  „A véleményem az, hogy az ilyen, és ehhez hasonló eseteket nem indokolja, nem idokolhatja semmiféle magyarázat.Elszaporodtak az efféle pénzszerzési büncselekmények, és ez ellen tenni kell valamit. Történetesen ha ez a srác beteg, akkor kényszergyógykezeljék. De azzal magyarázni egy ilyen büncselekményt , hogy mert szegény vagyok, és kirabolok egy pénzintézetet? - ezt sokan megtehetnék, mert van ebben az országban elég sok szegény ember. Azt nem mondom, hogy ezzel a sráccal példát kell a bünelkövetőkön statuálni. Továbbá,hogy szorította a kést vagy nem, teljesen mellékes. Megtette, kirabolta a takarékszövetkezet.Arra azért kiváncsi lennék, ha a védelmezők valakije dolgozott volna abban a pénzintézetben, akkor is ez lenne a véleménye?”
 • 16. hecky 2008. április 12. 19:16
  „azért hozzászólo ne beszélj hülyeségeket mer senkinek nem szorított kést a nyakához és amiröl nem tudsz arról sztem ne is beszélj na mind1”
 • 15. hecky 2008. április 12. 19:11
  „ezvan szegénynek nem volt kesse most mivan csak meg botlot szegény gyerek egy kicsit ti is lehetek még ien helyzetben
  de tinki azért legalább az arcod eltakarhattad volna nem azért :)
  legalább negyed óráig jól érezted magad
  ja és ne igyál többet mer látod megin mi lett belőle”
 • 14. csics 2008. április 12. 14:52
  „hát igen de aki ismeri a h zoltánt az ugyis tudja rola hogy nemnormális
  és én sem azt mondom hogy csukják le hannem zárják inkáb valami fogytékosokal foglalkozó intézetébe.”
 • 13. hozzászóló_ 2008. április 12. 14:41
  „Akkor csak annyit kérek a rablót védő hozzászólóktól, hogy akkor is ilyen véleményen legyenek, amikor mondjuk hazaérve azt tapasztalják, hogy egy szegény megtévedet ember betört a lakásukba, mindent felforgatott és elvitte az összes értéküket. Csak néhány százezer foritnot vitt el, ezért remélem megbocsájtanak neki és nem akarják, hogy a bíróság elítélje majd. Hiszen csak egy botlásról van szó.”
 • 12. jánosné 2008. április 12. 12:11
  „ja fogyatékosokat nem szoktak elitélni :D”
 • 11. morany 2008. április 12. 09:56
  „én meg biztos forrásból tudom mert ......,hogy senki torkához nem szorított kést nem fenyegete az alkalmazotakat ezt biztos forásbol tudom. ha majd nektek lessz ilyen gondotok emlékez vissza miket is irtál.”
 • 10. morany 2008. április 12. 09:50
  „nem kell mindjárt egyből elítélni.akár még mi is lehetünk ilyen helyzetbe,és gondolom a biroság is azért nem itélte börtönbüntetésre mert belátták hogy ez nem bűnöző nem egy gyilkos.meg olvassátok el a mia újságot a főszerkesztő is úgy itélte meg hogy a büntetés amit kiszabtak rá jogos.”
 • 9. frensziske 2008. április 12. 01:00
  „ja csak a tinkinek lehet enyi esze :D”
 • 8. hozzászóló_ 2008. április 11. 16:19
  „Azért álljunk már meg egy szóra. Nehogy mártírt csináljunk ebből a szegény megtévedt gyerekből. Kést szorított a takarékszövetkezet alkalmazottjának és akármekkora összeget is vitt el, de RABOLT. Azért ezt senki se felejtse el. Egyébként nem kell annyira aggódni a srácért, úgy tudom megúszta felfüggesztett börtön bűntetéssel.”
 • 7. x-men 2008. április 11. 12:12
  „Hát sajnos ebben az országban, aki 100 millió alatt lop azt lecsukják. Ezért egyet értek menyussal. Ilyen világban élünk, nincs pénzed, nem vagy ismert akkor senki vagy, és vár a sitt.”
 • 6. matriné 2008. április 11. 11:23
  „Miért nem mondta, hogy "Gyurcsányi -nak szóljanak már"! Vagy miért nem mondta, hogy rokona Kulcsárnak, ha már egyszer nem bankautómaták kitépésére szakosodott.”
 • 5. menyus 2008. április 11. 06:32
  „Én is elitélem az ijen embereket.de azért hol az igasság? aki miliárdokat lop sikkaszt annak évekig tart a eljárás és felmentik aki meg csak egy két száz ezret lop annak meg másnap bíróság.igaz amit mondanak ha lopsz több milíót mert azt megéri.kevesebbet nem”
 • 4. csingiz 2008. április 10. 23:10
  „Büntetése pedig remélhetőleg kinhalál, teljes vagyonelkobzás és a közügyektől való tizenöt éves eltiltás lesz...”
 • 3. szadesz 2008. április 10. 22:10
  „ezt elkúrta! Szerencésre :)”
 • 2. mirror 2008. április 10. 21:49
  „ez mekkora lúzer! áááááááá”
 • 1. m é m 2008. április 10. 20:27
  „Ezt hívják aljas indokból, elöre, alapossan eltervezett, különös kegyetlenséggel, és különössen nagy értékre elkövetett rablásnak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már négyszázan a Bűnözők nyomában

Mosonmagyaróvár - Egy hét alatt közel négyszázan látták már a Hansági Múzeum és a Mosonmagyaróvári… Tovább olvasom