Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 24°C Még több cikk.

Késsel fenyegetőzött az eltévedt férfi

Elromlott az autója, dühében szétverte azt.

Egy felbőszült szlovák férfi borzolta a rajkaiak kedélyét a minap. A nem községbeli félmeztelen férfi az utcán randalírozott, többeket késsel fenyegetett. Az egyik helyi élelmiszerboltban vásárolt is, ám fizetés nélkül akart távozni. Amikor ezt az eladó szóvá tette, őt is a késsel akarta meggyőzni. Úgy tudjuk, az esetet megelőzően Rajka és Bezenye közt valamilyen műszaki hiba miatt megállt a férfi kocsija.

A férfi miután nem tudta elindítani gépjárművét és segítséget sem tudott hívni, feldühödött és szétverte autóját. A Volkswagen Golf szinte minden üvegét kitörte, a karosszériát is több helyen megrongálta, sőt, még az egyik gumiabroncsot is kiszúrta. A dühös férfi mindezek után sétált be a faluba. A helyiek félve hívták ki a rendőröket.

A szlovák férfi vélhetően egy bokszerrel törte ki autója szinte minden üvegét az út mellett.
A szlovák férfi vélhetően egy bokszerrel törte ki autója szinte minden üvegét az út mellett.

A járőrök már a szétvert Volkswagen mellett találták a szlovák állampolgárt, aki továbbra is nagyon zavart és feldühödött állapotban volt. Emiatt a rendőrök is kellő határozottsággal léptek fel ellene. A megbilincselt dühöngőt a járőrök kórházba szállították, hogy a kocsi szétverése közben szerzett sérüléseit ellássák.

Egyébként az autó mellett a fűben egy kettétört bokszert is találtak a rendőrök, vélhetően ezzel zúzta rommá Volkswagenjét. Felvetődött, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, ezért az autóját is átvizsgálták. Ebben különféle kábítószer fogyasztásához használatos eszközöket találtak. Ezeken kábítószergyanús anyagmaradványok is voltak, amiket jelenleg is szakértő vizsgál.

A férfi kihallgatásakor elmondta, hogy aznap Rajkára ment dolgozni. Ám eltévedt, nem találta a munkahelyét, ráadásul a kocsija is meghibásodott. Mindez dühítette fel annyira, hogy törni-zúzni kezdett. Arra azonban nem emlékezett, hogy pontosan mit is tett. A 34 éves szlovák állampolgár ellen garázdaság és kábítószer-birtoklás vétsége gyanújával indult eljárás.

Olvasóink írták

 • 11. ZanaRob 2013. szeptember 17. 10:25
  „Már megint egy szlovák!
  Kár, hogy ilyen gyenge és nem összetartó a magyar nép.
  Ezeket ki kellene verni az országból, Rajkáról és a környékéről. Semmi keresni valója nincs egy ilyen népnek a hazánkban. A rajkaiak életét pokollá teszik nap mint nap. Nem tudnak viselkedni, és nem is kívánnak beilleszkedni.”
 • 10. egy_rajkai_lakos 2013. szeptember 11. 20:53
  „Mondjuk az elég nagy szégyen, hogy pár nap alatt szinte minden mozdíthatót elhordtak az autóból.
  Elsőnek a felniket, majd vittek mindent, ami mozdítható, motortérből alkatrészeket, lámpákat is, stb.
  Értem én, hogy zavart volt az embert, de ha teszem fel balesetet szenvedek, felborulok, a mentők elvisznek, majd pár nap után tudok, csak intézkedni az autóm ügyében, addigra már szinte autóm sincs? Vagy intézzek rá őrzést? Felháborító!”
 • 9. oxana 2013. szeptember 11. 09:42
  „2. vonLichthofen

  Vagy lehet, hogy csak egy szelet nagyon vékonyra szelt parmasonkát kapott és éhes maradt. Hozzád hasonlóan vicceltem.”
 • 8. jobbám 2013. szeptember 11. 09:30
  „Sajnos a különböző kábítószereknek különböző hatásuk van. Van amelyik ellazít s van olyan amitől hihetetlen erősnek érzi magát a használója! Azt érzi, mintha bármit megtehetne (és általában meg is teszik)! Ilyenkor "tudnak" repülni, bevenni tűkanyarokat...

  A kábítószer az egyik legalattomosabb gyilkos a világon...minden formája függőséget okoz, tévhit, hogy nem...

  A hír pedig elszomorító.

  jobbám”
 • 7. titokban 2013. szeptember 10. 20:59
  „dE HA MONDJUK A RENDŐRÖK MEGRUHÁZTÁK VOLNA, GONDOLOM FELHÁBORODTAK VOLNA A KEDVES JOGVÉDŐK...STB...”
 • 6. Goldmund 2013. szeptember 10. 20:15
  „Szlovák a sofőr? Pedig ez magyaros virtusra utalt volna! ;-)”
 • 5. Csetneky 2013. szeptember 10. 16:38
  „Nem értem a fickó viselkedését, amikor a kábítószer köztudomásúan remek nyugtató. Sokak szerint.”
 • 4. gonzo 2013. szeptember 10. 12:34
  „Én vasárnap éjjel jártam arra,Bezenye előtt(Móvárról nézve) volt az autó félrelökve az árokparton,már kerekek sem voltak rajta.Elég furcsa látányt nyújtott ott az árokszélen,kerekek nélkül,ablakok nélkül,láthatóan ép kasztnival...”
 • 3. Coffee 2013. szeptember 10. 12:16
  „a fegyveres rablás kimaradt!!!!!”
 • 2. vonLichthofen 2013. szeptember 10. 11:46
  „Lehet, hogy túl sokat evett bicskával a 4 cm vastag paprikás tokaszalonnából vereshagymával, előételként és ez az agyára ment?”
 • 1. accelerator 2013. szeptember 10. 10:16
  „A többi mellett egy két sérülés még elfért volna rajta. Én a rendőrök helyében megtettem volna, amit az apjától nem kapott meg...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új fajt nevezett el tanáráról

A mosonmagyaróvári származású Páll-Gergely Barna jelenleg egy japán egyetemen doktorandusz. Kutatási területe új csigafajok leírása. Tovább olvasom