Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Keresik a tábladöntögetőket

Mosonmagyaróvár - Kidöntötte a Kiserdei és a Kálnoki utcák kereszteződésében lévő jelzőtáblát egy négytagú csoport , a rendőrség keresi őket.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ügyeletére bejelentés érkezett november 15-én reggel fél 5 körül, miszerint a Kiserdei és a Kálnoki utcák kereszteződésében lévő jelzőtáblát egy négytagú csoport kidöntötte, majd taxiba szálltak és elhajtottak. A helyszínen aztán kiderült, hogy közös oszlopon lévő három közlekedési jelzőtábla, valamint egy tájékoztató tábla valóban az útpadkára dőlt. Az ügyben a rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Az eset pontos körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az elkövetőkkel, illetve a történtekkel kapcsolatban további információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen bármely rendőri szervnél, illetve telefonon a 215-433-as és a 107-es számon.

Olvasóink írták

 • 6. Imcsi 2009. november 23. 11:00
  „Lehet, a taxis volt a megbízó, mert nem tetszett neki a tábla?”
 • 5. jánosi 2009. november 20. 15:19
  „Hol a taxis ? nincs olyan sok óváron ..............”
 • 4. 13.István 2009. november 20. 09:44
  „És a taxis hol tette ki őket ???”
 • 3. RickCartman 2009. november 19. 20:41
  „most lapítanak a hősök,ha meg rendőrkézre kerülnek,mindenki "brutális rendőrség"miatt nyávog...legyen szabad ilyet elkövetni(sőt, bármit),akkor nincs gond, nincs nyomozás, nincs sírás...”
 • 2. Gerely 2009. november 19. 17:28
  „A Halászi lakótelep táblák sarkait behajtogatták.. gondolom a siróból meg az alagútból kiszabaduló alkoholos befolyásoltságtól 100%ig mentes origamifanok....”
 • 1. Hókuszpóka 2009. november 19. 13:27
  „Vandálok sajnos voltak, vannak és lesznek is. A nemrégiben leeresztett, monstanra már újra feltöltött Lajtában is lehetett látni jelzőtáblát.
  Tudom hogy nehéz ezeket a "bátor" fiúkat elcsipni, de ha mégis sikerülne, én biztosan példaértékű, visszatartó erejű büntetést szabnék ki rájuk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályaválasztási nap

Mosonmagyaróvár - Pályaválasztási tanácsadó napot és vásárral egybekötött szakképzési bemutatót… Tovább olvasom