Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Képzőművészeti pályázat Mosonmagyaróvárról, iskolásoknak

A Mosonmagyaróvári Városvédő Egyesület pályázatot hirdet „Fiatalok az épített és természeti környezet védelméért" témakörben általános- és középiskolások számára, melyre két kategóriában várnak képzőművészeti alkotásokat.
A Mosonmagyaróvári Városvédő Egyesület csatlakozva a Város- és Faluvédők Szövetsége (VFSZ) kezdeményezéséhez pályázati felhívást tesz közzé „Fiatalok az épített és természeti környezet védelméért” témakörben általános- és középiskolások számára.

Két kategóriában várjuk az írásos, vagy zene- és képzőművészeti alkotásokat:
1. Mosonmagyaróvári nevezetes épület, emlékmű, szobor, népi emlék, síremlék, épített vagy természeti érték.
2. Városunkban fellelhető régi használati tárgy, megőrzésre érdemes ipartörténeti vagy közlekedési emlék.

Az önálló megfigyeléseken, véleményeken alapuló írásos pályaművek terjedelme 5-15 A/4-es oldal lehet mellékletek nélkül.

A képzőművészeti pályázatok tetszőleges technikával (fotó, rajz, festmény, stb.) készülhetnek. A zenei alkotásokat CD-re rögzített formátumban várjuk. Pályázni lehet egyénileg és csoportosan is.

A pályázatokon kérjük olvashatóan a témakör sorszámának, a pályázó nevének, címének, életkorának és iskolájának feltüntetését!

A pályázatok benyújtási határideje: 2012. február 10. Cím: Mosonmagyaróvári Városvédő Egyesület, 9200 Mosonmagyaróvár, Erkel F. u. 14.

A városi fordulón továbbjutott alkotások részt vesznek a VFSZ által rendezett országos döntőn, ahol a díjazottakat sok értékes könyvvel és játékkal jutalmazzák, illetve egy remek csapatban, egy pompás helyen, érdekes értékőrző munkában vehetnek részt a nyáron!

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás: 06 70 453 94 18.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két kiállítás is nyílik ma Mosonmagyaróváron

Király Darinka festőművész kiállítása a Flesch Károly Kulturális központban, a Kisalföldi képek,… Tovább olvasom