Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Képviselőket választottak Kisbodakon

A négyfős képviselő-testületben két hely üresedett meg, melyekért három független jelölt indult. A szavazás érvényes és eredményes volt.
Érvényes és eredményes volt a vasárnap tartott időközi önkormányzati képviselő-választás a Győr-Moson-Sopron megyei Kisbodakon - tájékoztatta a település jegyzője az MTI-t.

Veilandics Eszter elmondta, hogy reggel 6 és este 7 óra között egy szavazókörben a 304 választásra jogosult ember közül 121-en jelentek meg. Mindegyik szavazat érvényes volt, rendkívüli esemény nem történt.

A jegyző emlékeztetett: a település négyfős képviselő-testületében tavaly októberben üresedett meg egy hely, miután egy képviselő lemondott mandátumáról. Egy másik hely azért üresedett meg, mert a december meghalt polgármester helyére a március 29-én tartott időközi polgármester-választáson a képviselő-testület egy tagját, Timár Gábor (független) korábbi alpolgármestert választották meg.

A két képviselői helyért három független jelölt indult: Bertalan Péter Zoltánné, Szakál Péter és Varga Zsolt.

A képviselő-testületbe 104 szavazattal Bertalan Péter Zoltánné, 83 szavazattal Varga Zsolt került. Szakál Péter 44 szavazatot kapott.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Időközi önkormányzati képviselő-választást tartanak ma Kisbodakon

A település négyfős képviselő-testületében tavaly októberben üresedett meg egy hely, miután egy… Tovább olvasom