Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Képviselő-testületi ülés Mosonmagyaróváron

Soros ülését tartja a mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testülete február 7-én, csütörtökön délután 1 órakor a városháza első emeleti nagytermében.

A tanácskozáson napirenden lesz az önkormányzat idei költségvetése első olvasatban. A képviselők várhatóan döntenek a szociális igazgatás és a szociális ellátások helyi szabályozásáról, illetve a lakások és helyiségek bérletéről szóló önkormányzati rendeletről. Módosítják a távhő, a közterület-használati, illetve a Mosonmagyaróvár épített környezetének és zöldfelületeinek helyi védelméről szóló önkormányzati rendeletet.

Napirenden lesz továbbá a településrendezési tervek éves felülvizsgálata, az Aqua Kft. üzleti tervének véleményezése.

Döntenek a Gazdasági Ellátó Szervezet intézményvezetői, valamint a Flesch Károly Nonprofit Kft. ügyvezetői állására kiírt pályázatokról. Továbbá a Movinnov Kft. ügyvezetői álláshelyére pályázat kiírásáról, a járási hivatal kialakításával kapcsolatos megállapodás módosításáról, az óvári temető tulajdonjogának rendezéséről, a sikerdíjjal kapcsolatos eseti bizottság jelentéséről, illetve a Mosonmagyaróvárért Emlékérem adományozásáról.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. jobbám 2013. február 11. 20:00
  „éhségmenet?? Miről beszélsz Tamás? 36 milliós költségtérítéses Nyakó elvtársaddal? Nevetségesek vagytok, meg az ányolc is az...

  jobbám”
 • 24. abszurdisztán 2013. február 10. 06:13
  „Ákos, talán a városvezetők vezetnék fel az éhségmenetet ?”
 • 23. pancser 2013. február 09. 20:51
  „20. abszurdisztán 2013.02.09. 07:34
  Rosszul olvastad a kommentemet, megdícsértelek, hogy legalább több eszed volt mint a párttársaidnak, innen nem indul éhségmenet a hajléktalanokból verbuválva. Ha indulhatna indulna elől az Audi, utána csóreszok.
  Valahogy nem hat őszintének amikor a gazdag ember az éhségről gagyog és ragyog.
  Különben a híd alatt alszom, guberálok, éhezem, látod már ki is csúfolsz te kis hamis! Te is éhes vagy ugye? Kéne egy kis hatalom kirántva, natúrban vagy grillezve mindegy, már érezni véled az illatát........”
 • 22. abszurdisztán 2013. február 09. 18:14
  „Kedves Pista, nem ezt mondta . Azt mondta, hogy mindenki annyi, amije van.”
 • 21. Abrafax 2013. február 09. 15:10
  „19. Nem Tamás, Lázár arról beszélt, "aki az életben nem viszi SEMMIRE...". Amit TE leírsz az TE stílusod.”
 • 20. abszurdisztán 2013. február 09. 07:34
  „Nem is tudtam, hogy Óvárról is megy éhségmenet ... innen is indulhatna, amennyi szegény van. Nem feltétlenül Audival kell az éhségmenetet felvezetni, de attól, hogy valaki tehetős, még képviselheti a szegény embereket, segítheti őket... legalább annyira , mint a kőgazdag fideszesek : Lázár, Kövér, Orbán, Rogán , Simicska, stb... úgy ´tom, ők se szegények.... csak neked nem jutott semmi, jaj, de sajnálom.”
 • 19. abszurdisztán 2013. február 09. 06:12
  „Mindenki annyit ér, amilye van ... Lázár <moderálva> aranymondása .... ez a Fidesz stílusa.”
 • 18. pancser 2013. február 08. 21:21
  „13. abszurdisztán 2013.02.08. 10:29
  Dehogy tudja, felhasználja őket, olyanokat akiket a szocik sem tudnak felemelni. Ez nagyon alja dolog. Városunk nevezetes hajléktalanjain mit tudott segíteni az MSZP? De legalább nem indítottátok őket útnak Budapestre mint hasonszőrű haverjaid tették más városokban. Vicces lett volna Audi kísérettel!”
 • 17. abszurdisztán 2013. február 08. 19:25
  „Miből ... miből ...kolbászból... ha tudnám, én is befejezném a robotolást.... keresd fel és kérdezd meg tőle, ha érdekel.”
 • 16. abszurdisztán 2013. február 08. 18:54
  „Kérdezd meg tőle ....”
 • 15. Abrafax 2013. február 08. 18:51
  „Ugyan már Abszurdisz T., ezért kár volt drága pénzen kitaníttatni téged, orbánozni minden kétbites tud.”
 • 14. kocsoggorog 2013. február 08. 16:39
  „Ne gyere most Orbánnal, havi 1 M Ft-ot miből tett félre Kovács Tamás?”
 • 13. abszurdisztán 2013. február 08. 10:29
  „Attól, hogy valaki jómódú, még tudja képviselni a szegényeket... Orbán hatalmas vagyont politikázott össze, mégis hiteles szerintetek, pedig Orbán a politikán kívül soha nem csinált semmit, a civil életben soha nem dolgozott. Mégis hisztek neki, pedig rajtatok gazdagodott meg a bagázsával együtt.Illik vagy nem illik, ez van.”
 • 12. Abrafax 2013. február 07. 19:49
  „Látom nem érted, elmondom egyszerűbben: éhségmenetet felvezetni Q7-essel lehet, de nem illik.
  Meghívottként a házigazdán bármit számonkérni szintén lehet, de még akkor sem illik, ha az a városi televízió riportere és adásban vagy.
  És a fair play jegyében még egy jó tanács: a saját védelmedben ne az ellenfeleiddel példálózz a következő MSZP-rendezvényen, mert nem leszel népszerű.”
 • 11. abszurdisztán 2013. február 07. 17:22
  „Különben is, Lázár elvtárs megmondta volt : Mindenki annyit ér, amennyije van. Ezek szerint Kovács elvtárs , az egyszemélyes Vörös Hadsereg lelkes tagja igen értékes ember.”
 • 10. abszurdisztán 2013. február 07. 17:03
  „Mia baj az osztalékkal ? Mindenki vállalkozhat, mindenki üzemeltethet céget és ha jól csinálja, kap osztalékot.... mi a gond ezzel ?? Semmi tisztességtelen nincs ebben. Hallottál már Simicska cégeiről ? Remekül prosperálnak.”
 • 9. Abrafax 2013. február 06. 22:26
  „6-os, még valami: "nincs normális munkájuk, megélhetésük"?
  Egyetemi tanárokat látok, akik előadnak, tanárokat akik nap-mint-nap tanítanak, praktizáló ügyvédeket, főkönyvelőket, kereskedőt, vállalkozót, de olyat, akinek koszos lesz a keze, és nem az osztaléktól.”
 • 8. Abrafax 2013. február 06. 21:52
  „Tudom egyébként, honnét a munka lebecsülése. A szocialista politika arról szólt, hogyan tud 1% osztalékból élő 50% inaktív szavazatát pluszban megvásárolni magának hitelből, a magát hülyére güriző 49% kárára.Azért duzzasztották fe la családipótlékon, segílykén élők tömegét, osztogattátok el szavazatokért 17ezer forintonként mások keservesen megkeresett, becsülettel leadózott pénzét. Aztán amint nem volt finanszírozó, jöhetett a jobboldal.
  Ti, szocialisták meg mint a csőcselék a bérház felgyújtása után, rátámadtok a kivonuló tűzoltókra. Nem matolcsizni kell, hanem vállalni a felelősséget - igaz ebben mindig gyengék voltatok. Álnéven hájpolni saját magatokat, az megy. Semmilyen konfliktust kormányon nem felvállalni, úszni az árral, ma mulatunk, holnap meg majd lesz valami, úgy tenni mintha kormányoznánk. Modern, meg európai? Lósz<..>t, mama. Tőzsdére visszük a Che Guevara Zrt-t Nicosiában!”
 • 7. Abrafax 2013. február 06. 21:32
  „6. Justi T.
  Van is kb. tíz-tizennégy olyan ember a városban, aki annyira bizonyított az elmúlt években, hogy csak a vagyona osztalékaiból meg tud élni. (Nem akarok neveket mondani, mindenki ismeri őket). SZERINTED nekik kellene engem képviselni? Ők tudják, hogy Jóska bácsinak a Kormos ltp harmadik emeletén mi lesz jó? Ők mondják meg hol lesz iparfejlesztés, telkesítés, stb? Nekik mitől kisebb a kísértés, hogy ne a saját érdekeik mentén döntsenek?
  Tanult ember, politikus létedre látom, nem hiszel a képviseleti demokráciában, a népfelségben. Elitista vagy, miközben demokratának mondod magad, a képmutatásod bosszant, nem a vagyonod.”
 • 6. justitia18 2013. február 06. 20:21
  „5 !
  Egyáltalán nem szégyen a megélhetésért, a családért, a gyerekekért dolgozni, hanem nagyon is fontos dolog. Emiatt fejlődik a társadalom az emberiség, a gazdaság, stb.
  Szerintem az a szégyen, ahogy a Fidesz kormány nem becsüli meg a közalkalmazottakat, a köztisztviselőket, a rendőröket, a tűzoltókat, a tanárokat, az orvosokat, stb., csak ígérgetnek, meg hazudoznak nekik a béremelésekről, életpálya modellekről. Közben meg a saját droidjait, klientúráját tömi rengeteg pénzzel, ami szerintem rendkívül felháborító (lásd: Simicska-féle Közgép Zrt.).
  Látom, te is citromsárga lettél, meg zöld az epétől...és az irigységtől...Nem irigykedned kellene, hanem tanulnod.
  Éppen a "megélhetési" politikusokból van már mindenkinek elege, a herékből, akik minden színben pompáznak, politikai, társadalmi elkötelezettség nélkül, csak, hogy a képviselői tiszteletdíjat zsebre tegyék. Vagy csak azért, mert nincs normális munkájuk, megélhetésük, esetleg tehetségtelen, lusta, buta emberek, akik semmit nem tudnak felmutatni, csak állandóan okoskodni. Először bizonyítsanak inkább a gazdasági életben, utána aztán lehet tanácsokat osztogatni.
  Nézd meg az EU-ban, az USA-ban a politikusokat, egyik sem megélhetési politikus, hanem komoly anyagiakkal, normális egzisztenciával rendelkező emberek. Az ilyen típusú emberek hiányoznak a magyar politikai életben nagy számmal...”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drágul a csatornadíj Mosonmagyaróváron - videó

Miközben mindenhol rezsicsökkentésről beszélnek, a szolgálatató kénytelen emelni az árakat. Tovább olvasom