Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Kecskére bízták a káposztát

A biztonsági őr segített társainak ellopni a rábízott értékeket az egyik mosonmagyaróvári áruház parkolójában lévő akciós sátorból.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés a hét végén az esti órákban, hogy az egyik városközponti élelmiszer-áruház parkolójában felállított akciós sátornál gyanús mozgást észleltek. A helyszínre érkező járőrök azt tapasztalták, hogy a sátor mellett egy férfi különböző árucikkeket pakol az autójába. A rendőrök ezért ellenőrizték a 32 éves helybéli M. Gy.-t, akinek a kocsija addigra már jócskán meg volt pakolva háztartási felszerelésekkel, ruhaneműkkel és egyéb árukkal. A járőrök a helyszínen ugyancsak elfogták a 46 éves H. A.-t, akit biztonsági őrként éppen a sátorban lévő értékek őrzésével bízott meg az áruház.
A nyomozás során kiderült, hogy a két férfinek nem ez volt az első ilyen „akciója", korábban is vittek már el értékeket a sátorból. Szinte családi vállalkozásban végezték a fosztogatást.

Fény derült ugyanis arra, hogy harmadik társuk, egy 38 éves nő állt köztük összekötő kapocsként, aki korábban a biztonsági őr felesége volt, jelenleg pedig a másik elkövető házastársa. A nyomozás megállapította, hogy a nő is részt vett bűncselekmények elkövetésében. A házkutatások során a rendőrök megtalálták a korábban ellopott árucikkeket is – lakásfelszerelési tárgyakat, ruhaneműket és műszaki cikkeket –, összességében mintegy 150 ezer forint értékben. A gyanúsítottak kihallgatásukkor nehéz megélhetésükkel magyarázták tettük elkövetését.
A rendőrség a biztonsági őr ellen sikkasztás, a másik két elkövetővel szemben pedig lopás gyanújával indított eljárást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

211 mázsa ponty a vizekben

A napokban végezte a szövetkezet a haltelepítéseket több helyszínen: Ásványrárónál a jachtkikötőnél és a Pókmacskási-ágnál és az úgynevezett Kalap-szigeten a minap kerültek pontyok a vízbe. A Rábcán Mórichidánál és Győrsövényháznál, Gyirmót környékén, valamint Rábapatonára telepítettek halakat. A Mosoni-Dunába Dunaszegnél csúsztak pontyok a folyóba. Tovább olvasom