Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Kaszinóból raboltak milliókat

Három férfi kedd hajnalban kirabolták a hegyeshalmi bevásárlóközpontban lévő játéktermet.
illusztráció
Az elkövetők először hétfőn este 8 óra körül tértek be a játékterembe, s mintegy két órán át három különböző gépen játszottak. Hajnali fél öt körül harmadszor is betértek a játékterembe, s miután ismét vesztettek, felszólították az alkalmazottat, hogy adja vissza a pénzüket – mintegy 2 millió forint összegű eurót –, amit eljátszottak.

Az alkalmazott ennek nem tett eleget, ezért egyikük lefogta a 26 éves fiatalembert, társa pedig többször ököllel arcul ütötte. Ettől az alkalmazott a földre került és rövid időre elvesztette az eszméletét. Ezután a támadók elvették a sértettől a kulcsot és kiürítették a kasszát, majd a mintegy 2,5 millió forintos zsákmánnyal elmenekültek.

Az alkalmazott a támadás során könnyebb sérüléseket szenvedett. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság rablás bűntette miatt indított nyomozást az ügyben. A támadókat lapzártánkkor még nagy erőkkel kereste a rendőrség.

A személyleírás alapján az egyik támadó 30–35 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, erős, zömök testalkatú, fehér bőrű, rövid sötét hajú, kerek arcú és csak szlovákul beszélt. A rablás elkövetésekor kék Nike szabadidőruhát viselt. A másik elkövető 35–40 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, fekete, rövid, kissé hullámos, oldalra fésült hajat, gyér fekete bajszot viselt, akcentussal beszélt magyarul. A bűncselekmény elkövetésekor világoskék ing és fekete szövetnadrág volt rajta. Harmadik társuk 30–35 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, fekete rövid hajú. A rablás elkövetésekor sötét baseballsapkát, piros pólót és sötét nadrágot viselt.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az éjszaka folyamán látták a három férfit a bevásárlóközpontban vagy a környékén, illetve bármiféle érdemi információval rendelkeznek a rablással vagy az elkövetőkkel kapcsolatban. Jelentkezni lehet személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 215-433-as, illetve a 107-es számon. A bejelentők adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fűrészlap és lemezvágó olló a kabát alatt

Eredményesnek bizonyultak a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőreinek éjszakai igazoltató,… Tovább olvasom