Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Kaszás Kornél médiadíjat kapott

A rádiós műsorvezetőként és konferansziéként tevékenykedő mosonmagyaróvári Kaszás Kornélt nemrég a Kovácsi László Médiadíj hallgatói kategóriájában jutalmazták.
Kornél, miután a mosonmagyaróvári egyetemen gazdasági agrármérnökként végzett, majd a Pázmány-egyetemen kommunikációt is tanult, egy budapesti magán-médiaiskolában is továbbképezte magát. Egyéves teljesítménye alapján ítélte meg a kuratórium számára az említett díjat.

A fiatalember elmondta: idén ezzel kiérdemelte, hogy a profi kategória októberi díjátadóján ő vezesse a műsort. Kornél korábban Hőség című kötetével is debütált, most egy vámpíros fantasyvel lepné meg az olvasókat.

Olvasóink írták

  • 1. Jampec 2012. június 22. 11:41
    „KASZÁS KORNÉL GRATULÁLOK!!! Biztos vagyok benne, hogy a sok tehetséges fiatal közül nem véletlen, hogy Téged választottak erre a megtisztelő kitüntetésre, - egy kiemelkedő iskolában - mely a tehetségednek, intelligenciádnak, s rátermettségednek egyaránt szól. (Jó kiállásodat, most meg sem említem) Te nem csak beszélsz, hanem mondasz is, Te nem csak nézel, hanem látsz is.... s a humorod...s az orgánumod..... szívesebben hallanálak többet a helyi médiában. Szívből gratulálok, aki távolról, de annál nagyobb csodálattal kíséri pályádat, hiszen az "elcelebesedett" világban elvesznek a tehetséges, több diplomás, művelt fiatalok. A Hőség c. könyved nagyon tetszett, izgatottan várom a következő könyvedet is. Mégegyszer Gratula!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét megjelentek a tűzifás csalók

Noha a téli fűtési szezon kezdetéig még jócskán van idő, a csaló tűzifaárusok már megjelentek… Tovább olvasom