Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Kamarakiállítás, muzsika és beszélgetések

A Múzeumok Éjszakája keretében holnap délután „Óvári Termál 45” címmel kamarakiállítás nyílik, a termálfürdő medencéi délután fél 6-tól este fél 9-ig kedvezményes belépővel vehetők igénybe.

Este 7 órától kezdődik a Moson Big Band-koncert a vár belső udvarán, este 8 órától 12 óráig a Vármúzeumot lehet megtekinteni a Rotaract Club Mosonmagyaróvár vezetésével. A Habsburg-kriptában,
vagyis a magyaróvári plébániatemplom altemplomában este 8 órától óránként dr. Nagy Györgyné és Thullner István kalauzolja az érdeklődőket.

A Cselley-ház (Fő út 19.) este fél 9-től „Rippl-Rónai-képek a Gyurkovich-gyűjteményben” címmel rendhagyó előadásnak és beszélgetésnek ad otthont a művész születésének 150. évfordulója alkalmából (Karczagi Endre és Tolnay Imre képzőművészek, az Art Flexum Művészeti Társaság tagjai).

Este 10 órától „Történelem hangokban” címmel zenés esttel készül Szabó Gizella és dr. Nemes Nagyné Dudás Veronika, majd a Tabarin vásári komédiái című előadás tekinthető meg a Baráti Kör a Művészetért Alapítvány – Theatrum Ad Flexum Színház előadásában.

A Hansági Múzeumban (Szent István király út 1.) este 6 órától éjfélig lesznek tárlatvezetések. Este 9 és 10 órától Takács Károly régész rendhagyó régészeti előadására várják a múzeumbarátokat.

Olvasóink írták

  • 1. itaksc 2011. június 18. 19:53
    „Jó programok voltak, gratulálok!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pótkocsit bérelt, nem fizetett

Egy cég ügyvezetőjeként vette bérbe nyerges vontató félpótkocsiját egy 36 éves máriakálnoki férfi… Tovább olvasom