Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Kalandpark Mosonmagyaróváron

Kalandparkot épít egy helyi vállalkozó a mosonmagyaróvári Rudolf Ligetben. Több mint 60 pálya áll majd május elejétől, a felnőttek és gyerekek rendelkezésére.
Már a próbacsúszásokat végzik a Rudolf Ligeti kalandparkban. A kalandparkban mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szintet: két gyerek és két felnőtt pálya áll majd a látogatók rendelkezésére.

A Duna feletti átcsúszás számít a park egyik legnagyobb attrakciójának, ahonnan 12 méter magasból figyelhetjük az alattunk elsuhanó víztükröt. Összesen több mint 60 pályán bizonyíthatják majd rátermettségüket a vállalkozó kedvűek.

Képünk illusztráció.


Forrás: Oxygen Média

Olvasóink írták

 • 4. nagyjancsi 2013. április 08. 10:06
  „Láthatóan nem nagyon érdekli az embereket ennek a változásnak a súlya.. Egyfelől szép és jó dolog, hogy egy ilyen lehetőséggel bővült a város, másfelől egy olyan területet vesztett el a lakosság, amely igen-igen nagy kincs volt ezidáig. Most be van kerítve az a zöldterület, amely eddig pár lépésre a várostól biztosított egy nagyon nyugodt és hangulatos sétát, kikapcsolódást, amit már a Wittmann park sem tud megadni. Nem tudom milyen tulajdonviszonyok között mozog az az Engler mögötti terület (városi tulajdon, bérlés, magántulajdon?) de ha a város őrködik felette, akkor minimum hogy széles civil közreműködéssel szabadott volna csak dönteni.. Én mélységesen sajnálom, hogy már a város utolsó természetes szigete is elveszett, nagyon szomorú.”
 • 3. gkw 2013. április 05. 16:08
  „Griffin!Te most biztos viccelsz!!De inkább ne tedd!!Mert nem vagy vicces!!!Inkább igyál tovább!”
 • 2. juhi 2013. április 05. 14:19
  „Griffin! Mi köze a tehetségtelen Zámbó gyerek ügye Mosonmagyaróvárhoz??????????
  A kalandpark viszont itt épül és érdekelheti a helyieket is.
  Ha iszol, legalább ne szólj hozzá!”
 • 1. Griffin 2013. április 05. 12:22
  „ilyen felesleges hírekkel etetik a népet? van itt fontosabb hír is, kérem, ne hallgassák el a mosoniak elöl! idézem:
  a saját tehetségében töretlenül bízó, azaz feltehetően súlyos halláskárosodással élő Jimmy fia Krisztián még régen vezetés közben telefonozott és így okozott balesetet. A bíróság nem örült ennek, és kapott némi közmunkát, amit egy könyvtárban kellett letöltenie. (MUHAHA)
  El is kezdte a melót (´Egy héten egyszer kellett három órát ott ülnöm."), de jött az X-Faktor és a médiakarrier (WOW), így a közmunka háttérbe szorult. A baj csak az, hogy Jimmy fia Krisztiánnak ezen a héten mindenképpen jelentkeznie kellett volna a könyvtárban, mert ha felnyomják, akkor a bíróság fogházra válthatja a közmunkát.
  Kiegyensúlyozott tájékoztatást követelnek a Zemberek! Ezek a fontos hírek, fontos hírek előre, címlapra! Most! Szabadságot ZÁMPÓKKrisztánnak! FREE ZÁMPÓKKrisztan!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Volt élettársát zaklatta, bántalmazta

Nem tudta feldolgozni, hogy korábbi élettársa elhagyta, így már másodszor ítélt el a bíróság egy mosonmagyaróvári férfit. Tovább olvasom