Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Jótékonysági táncos est Mosonszolnokon - fotók

Zsúfolásig megtelt egyik este a mosonszolnoki Művelődési ház színházterme - kezdte Tudósítónk.


Az érdeklődőket a ház és a helyi iskola által szervezett jótékonysági gálaműsor vonzotta, melyet a közelmúltban közúti balesetben elhunyt Kovács Marika családjának megsegítésére rendeztek.

A belépés díjtalan volt, de adományokat szívesen elfogadtak a rendezők, akár anyagi, akár ajándékcsomagot, játékot, egyéb használati eszközt hozott a közönség.

A műsorban egyaránt volt próza, zene és tánc is. Felléptek az általános iskola tanulói, kicsik-nagyok egyaránt, a Kaláka Néptáncegyüttes táncosai, a Magic Dance Club mosonszolnoki táncosai, valamint a helyi napközis óvoda nagycsoportosai.

Az eseményt megtekintette Török Sándor polgármester is.

A színvonalas műsort a közönség vastapsa jutalmazta, bizonyítva az összefogás erejét, ha valaki segítségre szorul - zárta szavait Olvasónk.


Jótékonysági táncos est Mosonszolnokon - fotók: Tudósító (Talpas Balázs)


 

Olvasóink írták

  • 2. naná 2013. január 23. 16:38
    „Nem csak a szervezők részéről! Látni kellett azt a sok gyermeket, akik legjobb tudásuk szerint vállalták és felléptek a rendezvényen! Aki ott volt látta a ragyogó arcukat, hogy segíthettek! Minden tisztelet megilleti szervezőket, hogy szabadidejüket, energiájukat is feláldozva egy ilyen szép gesztust mutatnak, tanítanak gyermekeinknek! Köszönet érte!!!!”
  • 1. ISU 2013. január 15. 10:55
    „Nagyon szép cselekedet volt a szervezők részéről.
    Minden elismerésem az ilyen és ehhez hasonló cselekedeteikért.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hóesés ellenére járhatóak az utak

Leesett az idei első nagyobb mennyiségű hó Mosonmagyaróváron. A hótakaró kisebb fennakadásokat okozott a forgalomban, azonban az utak mindenhol járhatóak. Tovább olvasom