Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Jótékonysági est Molnár Levente gyógyulásáért

Egy súlyosan beteg 6 éves mosonszentmiklósi kisfiú, Molnár Levente gyógyulását segíthetik mindazok, akik február 8-án, pénteken este (19.00 óra) ellátogatnak a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központba, a Fatime Hastánciskola jótékonysági estjére.
A művészeti csoport tagjai az est bevételét a kisfiú gyógyulására ajánlották fel, minden megvásárolt belépőjegy ára (1800 Ft/fő) a gyógykezelést segítő alapítvány számlájára folyik be.

A művészeti csoport mellett a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Kht. is a támogatók közé állt és a rendezvényre az intézmény színháztermét térítés nélkül bocsátották rendelkezésre.

Jegyvásárlással kapcsolatos információ: Kissné Pusztai Gabriella 30/319-88-67

Levente súlyos szívbetegséggel született, ennek következtében oxigénhiányos állapotba került. Tartós betegsége és súlyos fogyatékossága gyógykezelésére a szülők a Kínában elvégzendő őssejt-beültetés költségeinek előteremtésére alapítványt hoztak létre, illetve adománygyűjtést kezdeményeztek. Gyermeke gyógyulása érdekében az édesanya műanyag kupakok gyűjtésébe is kezdett, aki tud és szeretne, ezzel is segítheti őket.

Az összegyűlt kupakok leadhatók a Megyeháza portáján (Győr, Árpád út 32. ), illetve nagyobb mennyiség esetén a szülők az elszállításról is gondoskodnak, ha a 20/255-92-20-as telefonszámon erre vonatkozó jelzést kapnak.

Ponty Zita
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lottóláz Jánossomorján: összesen negyvenhétmilliót nyertek

Jánossomorja - Hetekig – még a városi tévében is – keresték, mire megtalálták… Tovább olvasom