Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Jótékonykodó Sasok

Ruhát, meleg teát és egy tál gulyáslevest kaphattak a Szigetközi Sasok Motoros Baráti Körének jóvoltából azok, akik a mosonmagyaróvári Családok Átmeneti Otthonába betértek szombaton.

Nemcsak a Családok Átmeneti Otthona lakóit, hanem minden rászoruló családot Mosonmagyaróvárról és környékéről vendégül láttak a Szigetközi Sasok Motoros Baráti Köre tagjai szombaton a Barátság utca 29. szám alatti intézményben.

– Három hónapja vettük fel a kapcsolatot az intézménnyel, fontos számunkra, hogy a rászoruló, többgyerekes családoknak segíthessünk – hangsúlyozza Varga Róbert, a motorosegyesület elnöke.

A civil szervezet nem először adakozik a rászorultaknak. Legutóbb egy hónapja ruhákat, bútorokat, elektronikai eszközöket vittek az intézménybe.

Varga Róbert gulyáslevest oszt a rászorulóknak, de az egyesület meleg teával és péksüteményekkel is kedveskedett.
Varga Róbert gulyáslevest oszt a rászorulóknak, de az egyesület meleg teával és péksüteményekkel is kedveskedett.

Mintegy százötvenen jelentek meg szombaton az otthonban, a bentlakók mellett jöttek Károlyházáról, Rajkáról, Paprétről és Hegyeshalomból is családok, de hajléktalanok is. A két bogrács gulyásleves mellett hamar elfogyott a meleg tea, a péksütemény.

– A ruhákat zsákostól vitték, a motoros baráti kör bútorokkal is segített, alapítványunk játékokkal kedveskedett – magyarázta Kopf Katalin intézményvezető, hozzátéve: legközelebb decemberben szerveznek újból ruhaosztást.


Adományok

Az otthon továbbra is várja az adományokat a Barátság utca 29. szám alatti székhelyen (telefonszám: 96/204-168). A segítőkész emberek ruhával, tartós élelmiszerekkel, de akár bútorokkal is támogathatják a nélkülöző családokat.

Olvasóink írták

  • 2. 01010 2009. november 17. 16:37
    „Gratulálok Én is Nekik az Önzetlenségükhöz!”
  • 1. juhi 2009. november 17. 10:17
    „Csak gratulálni lehet nekik!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közmegbecsülés övezi az ügyvédet

Mosonmagyaróvár - Fertőrákosi születésűként négy évtizeddel ezelőtt még azt hitte: Sopronon kívül… Tovább olvasom