Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Jobbik: Kontroll a hatalom felett

˝Kontroll a hatalom felett˝ – ezzel a jelmondattal vág neki az önkormányzati választásoknak a Jobbik Magyarországért Mozgalom Mosonmagyaróváron – hangzott el a helyi szervezet pénteki sajtótájékoztatóján. Itt mutatták be a párt polgármester- és képviselőjelöltjeit.

A Jobbik állít polgármester- és minden körzetben képviselőjelölteket is az önkormányzati választásra a városban, az ehhez szükséges ajánlószelvényeket összegyűjtötték. A párt polgármesterjelöltje Kopetti Tamás, a választókörzetekben pedig Bodon Dávidot, Horváth Tamást, Dániel Tamást, Vincze Flóriánt, Kopetti Tamást, Csizmadia Zoltánt, Vargyas Tibort, Salzer Tibort, Noszov Valentint és Böcskei Ferencet indítják képviselőjelöltnek.

A sajtótájékoztatón Kopetti Tamás kiemelte: a képviselő-testületbe bekerülő jobbikos képviselők kezdeményezni fogják a város gazdasági fejlődésének elindítását – hiszen az eddigi gazdaságpolitika Mosonmagyaróvárt a csőd szélére sodorta –, a megalkuvás és részrehajlás nélküli elszámoltatást, a városi vagyon elherdálásnak kivizsgálását, a közbiztonság növelését, igazságosabb szociális támogatási rendszer kialakítását, Mosonmagyaróvár egyedi sajátosságainak kihasználását, a tömegsport kiemelt kezelését, a kimagasló finanszírozással működő sportegyesületek felülvizsgálatát, valamint az úthálózat és a zöldterületek fejlesztését.

Olvasóink írták

 • 13. Losba 2010. szeptember 08. 09:50
  „mszp+fidesz+jobbik+mdf+lmp+szdsz+miép=0”
 • 12. asztalos 2010. szeptember 08. 09:26
  „Hajrá JOBBIK!!! Adjon az Isten Szebb Jövőt!!!”
 • 11. Beex 2010. szeptember 07. 10:16
  „Szánalmas hát, fel vörösök proletárok, éljen a meleg méltóság, narancsot mindenkinek...
  <moderálva>”
 • 10. Boli 2010. szeptember 06. 19:31
  „Szép kis mellébeszélés gyűjtemény! Valami eredeti? Ja ahhoz más (ész) is kéne? Hát ez van... Kb. annyi az esélyük a coci "barátaiknak". Meg a hitelességük is. Szánalmas társaság az egész jobbik.”
 • 9. six666 2010. szeptember 05. 16:55
  „Kopetti... ez a kampány-baromságot nem az évtized elején fogalmaztátok meg ? HAHÓ !!! Nincs már a vörös-Stipi !!
  Naja... kicsi/tolvaj-jelölt jobbikosok... Egy cseppet égő volt/van, hogy a parlamentbe bejutott főnökségetek elfelejtette a cigó-nevelési "programját". KIZÁRÓLAG EZÉRT szavazott rátok híveitek 95%-a !!!! Na most, jó-átlag-magyar-parasztként már megszagoltátok a lóvét.. és minden elfelejtve.... Kissé megdöbbentő, hogy néhány EKKORA bunkót beültettetek a parlamentbe ! Az Mszp tolvajai kilopták még a száraz kenyeret is a nyugdíjasok szájából, DE LEGALÁBB viselkedtek.
  TŰNÉKENY kis párt lesztek, mert a magyarok még a jobbik "fogalmát/értelmezését/gyakorlatát" is "magyarosan" teszik, EDDIG is MINDENBEN az EU alja voltunk /SOKSZOR szégyen magyarnak lenni !!!!!/ a "jobbik" meg megy a süllyesztőbe.”
 • 8. INVEKTUS 2010. szeptember 05. 14:15
  „HA PANCSER ELÉG BÁTOR LENNE MÁR RÉGES RÉG TALÁLKOZNA
  MERT LEHET HOGY NEM IS OLYAN ROSSZ EMBER MINT AHOGYAN A BETÜK VETELÜTÉBÖL KIOLVASASSUK
  :)
  DE MINDEN EMBERNEK POLITIKAI HOVATARTOZÁS VALLÁSI HOVATARTOZÁS ELLENÉRE VAGY ETNIKAI HOVATARTOZÁS ELENÉRE AZ ORSZÁGJOBBÁTÉTELÉRE KELL TÖREKEDNI
  ÉN SZEMÉLY SZERINT UTÁLOM A ZSIDOK 1 RÉSZÉT
  UTÁLOM A ZSIDOK 1 RÉSZÉT
  DE MINT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR MEGHALGATOM ÖKET
  .
  AZ A BAJ EBBEN A KUTVA SZEMÉTTELEP ORSZÁGBAN HOGY VALOBAN IDE HOZZÁK A SZEMETET
  DE NEKÜNK EMBEREKNEK KELL EGYSZER ÉS MINDENKORRA A POLITIKAI ELIT ORAALÁ DÖRGÖLNI HOGY MI ADÓFIZETÖ EMBEREK VALOBAN BÉKÉSSEN AKARUNK ÉLNI”
 • 7. robi04 2010. szeptember 04. 18:39
  „6.:)))”
 • 6. pancser 2010. szeptember 04. 14:54
  „3-hoz! Minek nevezzük a kemény pornós gárdistát, az újságírókat erőszakkal fenyegető Zagyvát, legújabban a 15 éves lányok nemiségéről érdeklődő jobbikos tanárt, amit ugyebár pedofiliának hínak. Ez az alja!”
 • 5. Abrafax 2010. szeptember 04. 11:34
  „Forró vizet a kopaszra!”
 • 4. KoPi 2010. szeptember 04. 11:29
  „A Jobbiknak először önmagát kellene megtanulnia kontrollálni!”
 • 3. hablaty 2010. szeptember 04. 08:56
  „moderálva”
 • 2. pancser 2010. szeptember 04. 00:16
  „Na mindennek van alja is!”
 • 1. engel 2010. szeptember 03. 21:08
  „hajrá”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Páncéltörő gránátokat találtak kerítésásáskor Mosonmagyaróváron

Huszonhárom páncéltörő gránátot és tizenöt kilónyi lőszert találtak Mosonmagyaróváron. Tovább olvasom