Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Jelöléseket várnak a város civil társadalmáért díjra

Mosonmagyaróvár - A város civil társadalmáért elismerés leendő díjazottjára várnak javaslatokat. A díjat idén első alkalommal adják majd át.

Idén első alkalommal dönt a képviselő-testület a Mosonmagyaróvár Civil Társadalmáért díj odaítéléséről. Az elismerés azon személy vagy szervezet részére adományozható, aki huzamosabb időn át kiemelkedő tevékenységet folytat a város civil társadalma fejlesztéséért vagy kimagasló módon hozzájárul Mosonmagyaróvár közösségi életéhez és a város jó hírének ápolásához.

A díj adományozására beérkező javaslatokat az önkormányzat oktatási, művelődési és sportbizottsága bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő jelöltről. A kitüntetést a mosonmagyaróvári Civil Napon adják majd át. Az elismerés odaítélésére a polgármester, illetve az önkormányzati képviselők mellett javaslatot tehet bármely helyi társadalmi és civil szervezet. A javaslatokat – indoklással együtt – írásban kell benyújtani legkésőbb augusztus 23-ig. A részletes indoklásnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

A díjjal kapcsolatban további tájékoztatót dr. Németh Andrea jegyző ad az 577-806-os telefonszámon.

Olvasóink írták

  • 1. accelerator 2010. július 26. 19:59
    „Én ajánlanám egy ismerősömet, mert ő civil, és nála nagyobb mennyiségű Napoleont nem fogyaszt senki! :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugatra mentik a gazdátlan kutyákat

Ausztriába és Németországba viszik a nyugati határ mentén gazdátlanná vált, gyepmesteri telepekre… Tovább olvasom