Kisalföld logö

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -2°C | 4°C

Javaslatokat várnak az idei civil társadalomért díjra

Mosonmagyaróvár önkormányzata 2010 óta adományoz ,,Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért" díjat. Ismét eljött az idő, hogy javaslatot lehet tenni az idei évi kitüntetettre.

A díj azon személy vagy szervezet részére adományozható, aki huzamosabb időn át kiemelkedő tevékenységet folytat Mosonmagyaróvár civil társadalma fejlesztése érdekében vagy kimagasló módon hozzájárul a város közösségi életéhez és jó hírének ápolásához.

A díj adományozására beérkező javaslatokat a társadalmi kapcsolatok bizottság bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyről. 

A kitüntetésben évente egy személy vagy szervezet részesíthető. A díjat idén is a mosonmagyaróvári Civil Napon adják majd át.

A díjazottra javaslatot tehet a város polgármestere, az önkormányzati képviselők, valamint a mosonmagyaróvári székhelyű társadalmi és civil szervezetek.

A javaslatokat augusztus 31-ig kell megküldeni a polgármesternek címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). 

A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

A „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért" díj adományozásával kapcsolatban  további tájékoztatást 
Fehérné dr. Bodó Mariann jegyző nyújt az 577-806 telefonszámon.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mind a tizenegy gyermek ajándék Pappéknak

Ha a jó Isten adott báránykákat, legelőt is ad – vallják a Papp szülők. A mosonmagyaróvári családban alig egy hónapja született a legkisebb, tizenegyedik gyermek. Tovább olvasom