Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 18°C | 28°C Még több cikk.

Javaslatokat várnak az idei civil társadalomért díjra

Mosonmagyaróvár önkormányzata 2010 óta adományoz ,,Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért" díjat. Ismét eljött az idő, hogy javaslatot lehet tenni az idei évi kitüntetettre.

A díj azon személy vagy szervezet részére adományozható, aki huzamosabb időn át kiemelkedő tevékenységet folytat Mosonmagyaróvár civil társadalma fejlesztése érdekében vagy kimagasló módon hozzájárul a város közösségi életéhez és jó hírének ápolásához.

A díj adományozására beérkező javaslatokat a társadalmi kapcsolatok bizottság bírálja el és dönt a képviselő-testület elé terjesztendő személyről. 

A kitüntetésben évente egy személy vagy szervezet részesíthető. A díjat idén is a mosonmagyaróvári Civil Napon adják majd át.

A díjazottra javaslatot tehet a város polgármestere, az önkormányzati képviselők, valamint a mosonmagyaróvári székhelyű társadalmi és civil szervezetek.

A javaslatokat augusztus 31-ig kell megküldeni a polgármesternek címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). 

A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

A „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért" díj adományozásával kapcsolatban  további tájékoztatást 
Fehérné dr. Bodó Mariann jegyző nyújt az 577-806 telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mind a tizenegy gyermek ajándék Pappéknak

Ha a jó Isten adott báránykákat, legelőt is ad – vallják a Papp szülők. A mosonmagyaróvári családban alig egy hónapja született a legkisebb, tizenegyedik gyermek. Tovább olvasom