Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 23°C Még több cikk.

Javaslatokat várnak

Négy éve hozta létre a város képviselő-testülete a „Mosonmagyaróvár város civil társadalmáért" díjat, erre várnak javavaslatokat.
Négy éve hozta létre a város képviselő-testülete a „Mosonmagyaróvár város civil társadalmáért" díjat. Az elismerés azon személy vagy szervezet részére adományozható, aki huzamosabb időn át ki- emelkedő tevékenységet folytat Mosonmagyaróvár civil társadalma érdekében vagy kimagasló módon hozzájárul a város közösségi életéhez és jó hírének ápolásához.

A díjazottra javaslatot tehet a város polgármestere, önkormányzati képviselő, valamint a mosonmagyaróvári székhelyű társadalmi és civil szervezetek. A javaslatot írásban kell benyújtani. A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

Díjazásban csak élő személy részesülhet. Az adományozásra jogosultakra a javaslataikat indoklással ellátva legkésőbb augusztus 31-ig küldhetik meg Árvay István polgármesteri jogkört gyakorló alpolgármester részére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kertbarátok lecsópartija

A rendezvényük célja, hogy minél több közvetlen családtagjuk megismerkedjen a kiskerti… Tovább olvasom