Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Ivartalanítási akció Mosonmagyaróváron

Az Utolsó Esély Állatmentő Alapítvány már évek óta szervez ivartalanítási akciót a nem kívánt szaporulatok megelőzése érdekében, ez idén sincs másként.
Az Utolsó Esély Állatmentő Alapítvány már évek óta szervez ivartalanítási akciót a nem kívánt szaporulatok megelőzése érdekében. Ahogy a korábbi években, úgy idén is a kampány során – előzetes bejelentkezés alapján – az alapítvány teljesen átvállalja az akár több tízezer forintos műtét költségeit. Az állatok gazdáinak csupán a gyógyszerek árát kellett fedezniük.

Az alapítványt közel egy évtizede azzal a céllal hozták létre, hogy segítsenek Mosonmagyaróváron azokon a beteg vagy sérült állatokon, melyek gazdái nehéz anyagi helyzetük miatt nem tudják fedezni a gyógykezelés költségeit. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy sajnos egyre többen szorulnak erre a segítségre. Egyre gyakoribbak a kóbor vagy kidobott állatok is. Az idei, április 20-án, hétfőn induló akcióra ezen a héten fogadják az előzetes jelentkezéseket a 30/9568-773-as számon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kigyulladt egy kazán Kimlén

Az égő melléképületből két gázpalackot sikerült kihozni. Tovább olvasom