Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Iváncsics János fogadóórát tart

Ügyfélfogadást tart Iváncsics János alpolgármester szerdán reggel 8-tól délelőtt 10 óráig a városházán.
Ügyfélfogadást tart Iváncsics János alpolgármester szerdán reggel 8-tól délelőtt 10 óráig a városházán, majd 10-től délig az önkormányzat mosoni irodájában.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. abszurdisztán 2013. január 27. 12:26
  „Tisztelt Füredi Úr !

  Dr.Nagy István a Kubatov-ügyben nem adott választ, csak mellébeszélt. A lehetséges válaszok : Igen, részt vettem benne. Vagy : Nem, nem vettem részt benne. Ön szerint melyiket válaszolta a polgármester uraság ?
  A lejárató plakátokat a Fidesz rakatta ki, úgy ´tom, annak meg még tagja a polgármester úr is ... így pedig nem értem az elhatárolódást....Ami a tiszteletet illeti, az minden embert megilleti, de még nem olvastam, hogy Ön síkra szállt volna az ellenzéket képviselők tiszteletben tartásáért... pedig lett volna alkalma rá... éppen elégszer...
  Sikeresebb és eredményesebb munkát kívánok a hivatalnak !
  Tsiztelettel : Abszurdisztán”
 • 24. abszurdisztán 2013. január 27. 07:43
  „Miért nem jelentették meg a válaszomat ????”
 • 23. FürediKornél 2013. január 25. 09:18
  „Tisztelt Abszurdisztán!

  Tájékoztatom, hogy Dr. Nagy István polgármester Úr a 2012. decemberi testületi ülésen Kovács Tamás képviselő Úr (MSZP) napirend előtti felszólalására válaszolva (mely ezt a témát foglalta magába) már adott választ! Azt gondolom, hogy ezzel a téma lezárható!

  Felhívom a figyelmét, hogy a városban elhelyezésre kerülő óriásplakátok mindenki számára bérelhető felületre kerülnek kihelyezésre. Ehhez polgármester Úrnak és a helyi Fidesznek semmilyen módon nem volt köze, rálátása, beleszólása! A díjátadón való részvételell ezt a dolgot összemosni pedig végképp értelmetlen dolog. A Motim cég valóban a város egyik nagy adózója, rajta kívül még azonban sokan vannak így. A rendezvény rangja megkérdőjelezhetetlen, hisz ilyenkor a gazdasági élet szereplői előtt tiszteleg a város! Itt találkoznak és néha köttetnek új ismeretségek, melyek talán a jövőben virágzó kapcsolatokká válnak! A hangulat, idén is kifogástalan volt, bár sajnálattal vettem tudomásul, hogy az ellenzéki képviselők közül egy valaki jelent csak meg! Remélem ez jövőre már másként lesz, s akkor láthatják, hogy a politika nem minden!

  A harmadik témára kitérve. Azt gondolom, hogy én minden esetben kifejezem felháborodásomat, hiszen, a munkám során is igyekszem minden képviselővel normális, emberhez méltó, kulturált viszonyt ápolni. Azt gondolom ez így helyes és talán jól is működik. Ezért is kérem, hogy minden a város vezetésében dolgozót, képviselőt tiszteljünk meg neve ferdítés és kigúnyolás mentes leírásával!

  Tisztelettel:

  Füredi Kornél

  Tisztelettel:

  Füredi Kornél”
 • 22. jobbám 2013. január 25. 08:55
  „Abszurdisztán! Erre most mit írjak? :) Egyébként semmi közöm a Jobbikhoz...A cikkről meg annyi, hogy tudjuk, a szocik mindig is értettek a hisztériakeltéshez...a gyűlölet szításához...Ron Werber neve mond valamit? Egy szót se szólj! Nem is kell...én meg elvagyok nélküled is! :D

  Szép napot! Jobbám”
 • 21. abszurdisztán 2013. január 24. 05:51
  „Bajnait kifelejtetted ..... Te ennyire hülye vagy, Pancser ? Ő felismerte azt, amit sokan nem : összefogással kell az ellenzéket legyőzni a választásokon. Ügynök az lehet, hogy te vagy, mert annyi mindent összeírkálsz róla ( vagy Pesta diktál neked ?), állandóan a vagyonával foglalkozol, mert másba nem tudsz belekötni, nincsenek sötét ügyei és nem a politikából él. Nem abból él, hogy aszegények rovására szavaz meg törvényeket ... nem áll fel a parlamentben éltetni az újabb adót... nem vett részt sötét Kubatov -féle ügyletekben....Az, hogy hol nyaral, hol lakik, mivel jár, nem tartozik rád ... ennyi az összes érvetek vele szemben és ez szánalmas....”
 • 20. abszurdisztán 2013. január 24. 05:32
  „http://index.hu/kulfold/2013/01/23/sotetbe_borul_a_colosseum_a_jobbik_miatt/ Ennyi a válaszom a Jobbám néven gyűlölködőnek. Többet nem állok szóba vele.”
 • 19. pancser 2013. január 23. 20:27
  „18. abszurdisztán 2013.01.22. 12:27
  Miféle tisztelete érdemel az a Kovács Tamás, aki folyamatosan egy sikeres város "borzasztó" helyzetéről furulyázik, leszólja a választott vezetőit, egymagáról azt állítja, ki tudja milyen alapon, hogy ő képviseli a város közvéleményét! Tisztelni lehet az ilyen embert?
  Most már akkora bennünk a zűrzavar, Kovács Tamást illetően, hogy azt sem tudjuk, hogy valójában MSZP első ember itt a városban, vagy Gyurcsány Ferenc titkos megbízottja is, mint kettős ügynök. Igaz ha az ember két vasat tart a tűzben az jobb, hiszen ha nem ad az MSZP, akkor majd ad Gyurcsány Ferenc. Csúnya játék ez, de jól átlátható minden józan városlakó által. Pénz és hatalom ez a mozgatója KT. tevékenységének, minden áron. De sz.rul csinálja az biztos így nem fog neki sikerülni.”
 • 18. abszurdisztán 2013. január 22. 12:27
  „Tisztelt Füredi Úr !

  1. A polgármester még mindig nem adott választ a Kubatov ügyre. Mi, mosonmagyaróvári polgárok, erre várunk. Erre kívánom emlékeztetni őt, Önt és a fórumozókat.
  2. A mai K. napilapban látom a virilisták köszöntését. A várost (és az országot) decemberben elárasztották a Bajnait és Gyurcsányt lejárató plakátok. Gyurcsány cége az egyik legnagyobb adófizető és munkáltató a városban. Ki engedélyezte a városban a lejárató, sértő plakátok elhelyezését ? Jól jön a városnak az általa fizetett adó és mégis lejáratják ? Aztán pedig meleg kézfogással köszöntik a virilisták között és sportcsarnokra várnak tőle is adományt ? Hol itt az erkölcs ? Nem köpönyegforgatás ez a dolog ?
  3.Miért nem háborodik fel azon, hogy Dr. Kovács Tamásról tiszteletlenül írnak a kommentelők ? A tisztelet csak a fideszeseknek jár ?

  Üdvözettel: Abszurdisztán”
 • 17. FürediKornél 2013. január 22. 10:45
  „Tisztelt Abszurdisztán!

  Sajnálattal tapasztaltam, hogy Ön ismét politikai indokokat sejt egy közszolgálati információ mögött.
  Tájékoztatom, hogy közszolgálati információnál, mivel tájékoztató jelleggel bír, soha nem is szokták biztosítani a hozzászólásokat, hiszen nincs rá szükség! Egy rendelési időnél sincs értelme véleményezni, hiszen tényközlésről van szó, ahogyan jelen esetben is ez történt! Ez nem a szólásszabadság korlátozása!

  Tisztelettel megkérem, hogy Dr. Nagy István polgármester Úr nevét helyesen szíveskedjék használni! A Mosonvármegyében pedig polgármesterként szerepel, ami azt gondolom nem kirívó eset, hiszen Ő Mosonmagyaróvár Város polgármestere, s mint ilyen, közszereplő. Amennyiben bármilyen problémája van az újság tartalmával kapcsolatban, azt a főszerkesztő Úrnál kérem jelezze, hogy reagálhasson rá!

  Köszönettel:

  Füredi Kornél”
 • 16. jobbám 2013. január 22. 10:35
  „Abszurd vagy már megint! Semmi baj nincs a médiatörvénnyel, mint kiderült...ennél sokkal szigorúbbak vannak Európában...ez csak újabb hiszti volt!

  Mosonvármegye? Mi a bajod vele? Hiszen annyira imádott vezéred minden számban hőzöng egy sort! Múltkor a tévében is láttam...hát inkább hagyjuk a stílust! Felháborító módon viselkedett! Oh és azért ne felejtsük el, hogy kijelentette valamikor, hogy ő nem hajlandó párt tévében szerepelni...akkor most párt tévé vagy nem? bement? akkor most mi van? Következetességből bukta...és persze ebből is látszik, hogy nincs igaza! Én szeretem nézni az óvári tévét!

  Még egyszer szeretném felhívni a figyelmedet a nevek helyes használatára! Dr. Nagy István! A te "főnököd" nevét sem szeretnéd, ha cifráznák, meg minek is, hiszen mindenkinek ott a becsületes neve...illik azon szólítani! Illik? jah, milyen szavakat használok, úgy sem érted! :)

  jobbám”
 • 15. abszurdisztán 2013. január 22. 07:13
  „Tisztelt Füredi Úr !

  A demokráciában sajnos ez van, mindenkinek lehet véleménye, még a fizetett fidesznyik bértollnokoknak is. Ezt még a Fidesz sem tilthatja meg, pedig nagyon szeretné (lásd: médiatörvény, helyi televíziók műsoraiból naponta, a Mosonvármegyéből kéthetente csöpögő folyó Nagy "Kubatov" István...). Folytassam ?
  Ez a fideszes demokrácia....egyelőre...”
 • 14. FürediKornél 2013. január 21. 18:18
  „Tisztelt Fórumozók!

  Poltikiai felhang nélkül, azt gondolom, hogy a egyes hozzászolások sértőek az Alpolgármester Úr felé! Másrészt a "cikk" csupán egy közszolgálati információ azok számára, akik szeretnének személyesen is találkozni Dr. Iváncsics János alpolgámester Úrral magán vagy közérdekű problémáikkal kapcsolatban!

  Tisztelettel:

  Füredi Kornél”
 • 13. jobbám 2013. január 21. 08:53
  „RickCartman! Ez egy közérdekű közlemény volt az önkormányzat részéről...ennyi. ide nem is kéne hozzászólást engedni! Ennyi.

  Abszurdisztán megszólalásai már az alapvető emberi jogokat sértenek, mert, hogy a jó hírnév megsértése az! A feljelentés nem másra vonatkozott...nálatok, a ti elvetemült gondolkodásotoknál a lövetés és ávéhá feljelentés a mi napig működik!

  Zsidózás? ki beszélt itt ilyenről? Ki írta itt le először?? ÉN, nem, te és a pártársad!

  Antiszemita igazán te vagy, hiszen egy jogszerűen működő pártot (most nem tudom kire gondolsz, Jobbik vagy Fidesz) sértegetsz és fenyegetőzöl börtönnel (ez is rátok jellemző).

  Szemkilövetés városi legenda??? Te melyik országban élsz? Milyen állampolgár vagy? http://youtu.be/p_S6TvjZFc0

  3:45-nél ajánlom figyelmedbe!! Demagóg vagy és nevetségesen ferdítesz! Jellemző...

  Oh és még valami! Abszurdisztán! Milyen jogon fogalmazol úgy, hogy "matrónák"??? Milyen ember vagy te? A tisztelet szó mond neked valamit? Olyan embereket sértegetsz, akik sok év alatt sok mindent letettek az élet asztalára és te sem élhetnél ilyen körülmények között, ha ők nem építik újra fel et az országot! Gusztustalan mocsok a viselkedésed!!!!

  De ezek vagytok ti, sértődött, hatalamhoz görcsösen ragaszkodók...és nevetségesek!”
 • 12. RickCartman 2013. január 21. 00:43
  „7. jobbám 2013.01.19. 12:22
  a. ) demokráciákban nem tiltanak ki senkit
  b. ) demokráciákban zsidózásért börtön jár
  c. ) demokráciákban a te pártod tagjai börtönéveiket töltik
  d. ) ez itt nem demokrácia, tehát tessék, jelents fel mindenkit, mint az ÁVH-s időkben
  e. ) a "szemkilövetés éppen olyan röhejes városi legenda (urban legend), mint a csatornarendszerben élő, és onnan a fürdőkádba felúszó gyilkos teknőc - alsós napközisek még elhiszik :-)”
 • 11. pancser 2013. január 20. 20:59
  „8. abszurdisztán 2013.01.20. 14:30
  "Amúgy, ha az MSZP-t, Gyurcsányt, Bajnait, Kovács T-t kell szidni, nincs semmi erkölcsi aggályotok." Igen nincsen aggályunk ez ügyben, mert a nevezett személyek bizonyították alkalmatlanságukat, KT ugyan még nem, de nagyon hajt rá!
  Iváncsics úr helyi ügyekben illetékes, és nagyon elismert és tisztelt személy. Ne ródd már fel neki ami a Parlamentben történik.
  Olyanok vagytok, mint aki nagyon fenn hordja az orrát, nagyon megkeserülné a város ha a hatalom közelébe kerülne az MSZP!”
 • 10. kocsoggorog 2013. január 20. 17:57
  „Természetesen nem azzal van a baj, hogy Gy<moderálva> cége munkát ad, hanem ahogy azt a céget megszerezte...
  Bayer egy párttag, tisztség nélkül, ennek ellenére leírom, amit mondom vállalhatatlan. Várom Tőled is az elhatárolódást AbszurdTamás a képviselő Havas Szófia ügyében, aki tagadta, hogy 56- ban forradalom lett volna.
  Egyébként mi bajod azzal a plakáttal, se gyur<moderálva> se a <moderálva> nem szoci:)”
 • 9. jobbám 2013. január 20. 15:48
  „Tényleg nem bírod abbahagyni?? Milyen ember vagy te?? Nézz végre magadba! Keresd ott a hibát! A szemkilövetést ugye elfelejtetted? Ugye azt is, hogy tönkre vágták ezt az országot! Egy alpolgármesternek nem országos politikában kell megszólalnia, ezt csak ti viszitek be a testületi ülésekre! Köze nincs hozzá! Helyi ügyekben pedig, ha figyelnél, megszólal! Végzi Ő a dolgát, szerintem menj be hozzá és kérdezd meg szemtől szembe és mond az szemébe a bajod!

  Az meg már valóban vicc, hogy még egy ilyen semleges témához is milyen sértődötten tudsz hozzászólni! Foglalkozz inkább a magad dolgával és ne a normális és dolgát végző embereket ócsárold!

  Unalmas vagy!

  Jobbám”
 • 8. abszurdisztán 2013. január 20. 14:30
  „A jobbikosnak azon kellene felháborodni, hogy pártja zsidó listát akar készíteni a parlamentben. Ezért tessék orítani ! De nagyon hangosan, mert a világ nagyon felháborodott ezen. Iváncsics tisztességét senki nem vonja kétségbe, én arról írtam, hogy nem politikus alkat. A civil életben ettől még dolgozhat jól, lehet jó ember. De egy alpolgi nem teheti meg, hogy örökké hallgat, mint a sült hal. Semmilyen ügyben nincs véleménye ? Legalább a pártját illető ügyekben szólalna meg ( Semjén plagija, Pálffy kinevezése, Hoffmann tévelygései ).Úgy látszik, itt nincsenel erkölcsi aggályai. Amúgy, ha az MSZP-t, Gyurcsányt, Bajnait, Kovács T-t kell szidni, nincs semmi erkölcsi aggályotok. De ha ellenzék szólni mer, már fenyegetőztök. Akkor nem volt aggályotok, amikor teleaggatták a várost ( és az országot ) Gyurcsány és Bajnai lejárató képeivel ? Gyurcsány cége itt Óváron még mindig igen sok embernek ad kenyeret ( nem mellesleg elég sok iparűzési adót is befizet ). Nagy gond lenne, ha az a gyár nem létezne. De azért le lehet járatni, ugye ? Ha hallgat az ellenzék, akkor megírja Pondró Péter bértollnok, hogy nincs igazi ellenzék. Ha szóvá tesz valamit, akkor az összes érv a fenyegtőzés.”
 • 7. jobbám 2013. január 19. 12:22
  „Te abszurd és isztán! Felháborító a viselkedésed! Lassan valóban illene kitiltani téged innen! Egyszer biztos beleszaladsz egy olyan emberbe, aki nem fog finomkodni és feljelentés lesz a vége...az meg ugye nem túl jó dolog...Dr. Iváncsics János igazi jó ember! Bánthatod, ő sosem fog! Gondolkodj el inkább, hogy te milyen vagy és néz tükörbe, ez jó tanács! Utána meg vegyél vissza, mert tényleg nem szép dolog ez!

  Jobbám”
 • 6. Abrafax 2013. január 18. 19:53
  „Abszurd, tudok neked egy testhezálló állást a városnál: Kosár úrnál lehet jelentkezni. A hólapátolás pont annyi természetes intellegenciát kíván, amennyit mutatsz - és végre valami kézzelfogható dolgot is csinálnál közpénzből. A bokájáig nem érsz fel annak, akinek a nevét így anoníman a szádra merted venni.”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Doni megemlékezés Darnózselin

A doni áttörés hetvenedik évfordulója alkalmából emlékeztek vasárnap a kopjafánál, a II. világháború darnózseli áldozatainak emlékhelyénél a helyiek. Tovább olvasom