Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Ittasan feküdt a járdán a nő, egyéves kisfia is vele volt

Mosonmagyaróvár - A kisgyereknek nem esett baja, a fiatalasszonyt őrizetbe vették a rendőrök.

Egy járdán fekvő nőt találtak a rendőrök kedden késő délután a mosonmagyaróvári városközpontban. A láthatóan erősen ittas fiatalasszony a Szent István király út menti járdán „pihent". Ez önmagában még nem lenne akkora bűn, ám ennél sokkal megbotránkoztatóbb, hogy egyéves kisfia is vele volt. A kisgyermek az árokparton várta, hogy édesanyja felébredjen. A járőrök igazoltatni akarták a nőt, ám annyira ittas volt, hogy még felállni sem tudott. Végül sikerült felültetni a közeli padra, ám semmiféle okmány nem volt nála és személyi adatait is csak többszöri próbálkozás után sikerült bediktálnia. Az egyéves kisfiúnak szerencsére nem esett semmi baja, őt az egyik hozzátartozójához vitték el a rendőrök. A 26 éves anyát azonban előállították. A nőt a rendőrök megszondáztatták, ám a kétezrelékes felső határig mérő műszer „kiakadt", miután belefújt. Ezután előállították vérvételre, majd őrizetbe vették. A 26 éves mosonmagyaróvári G. G. Zs.-né ellen kiskorú veszélyeztetése gyanújával indult eljárás. A rendőrség emellett értesítette az esetről a gyermekjóléti szolgálatot is.

A történtek után nem sokkal, este a nő élettársa jelentkezett a kapitányságon. A láthatóan ittas férfi a nő és a kisfiú eltűnését szerette volna bejelenteni, mivel nem találta őket otthon. A rendőrök megnyugtatták, hogy szerettei már biztonságban vannak.

Olvasóink írták

53 hozzászólás
 • 53. olvaso02 2009. augusztus 10. 07:03
  „Nem tudom mért van az a vélemény ha gyermek ezt lása akkor mi válik belöle!? Lehet ez teszi majd jo enberé Engem sem vetek el apámtol pedig egy alkoholista volt sokszor berakot az autoba a testvéremel és tökrészegen vitt benünket meg még nagyon sok mindet tudnák mesélni . de én ezt már lezártam ez volt a mult . Azota már nekem is van három családom se én sem a párom nem iszunk. Nagyon sépen elvagyunk gyermekeinkel.
  De azért hozáteszem hogy én is elveném etöl a fiatal hölgytöl a gyermeket mert nem érdemli meg hogy anya legyen.”
 • 52. Molly 2009. augusztus 09. 19:53
  „Szép egy család,mit ne mondjak.
  Akik meg szeretnének gyerekeket nem lehet,vagy az Anya a szülő ágyon meghal.
  Bezzeg az ilyeneknek van.Meg sem érdemlik a kicsit.”
 • 51. BG 2009. augusztus 09. 18:44
  „Ecet! Én se azért mentem oda mert meg akartam kínálni egy felessel, hanem mert a kisgyereket néztem!”
 • 50. ecet 2009. augusztus 09. 16:17
  „BG sokan elmentek mellettük,az lehet de biztos látszott rajta hogy nem rosszul van képzelem hogy feküdhetett ott... Hát megmondom öszintén én sem mentem volna oda!! Egy fiatal anyuka miért iszik??? Pláne ha egy "pici" babája van,ennyi esze is csak egy cigánynak lehet,hogy ennyire felelőtlen ostoba legyen valaki! Biztos nem adnám oda neki a gyereket soha!”
 • 49. Babika 2009. augusztus 08. 22:38
  „Soha nem adnám vissza ilyennek a gyereket. Annyi kedves jóravaló ember van akinek nem lehet gyereke, adják örökbe, csak így lehet belőle normális ember. De hát ismerem a magyar törvényeket. Úgyis visszakapják ezek a mocskok és majd olyan embert nevelnek belőle mint ők maguk.”
 • 48. soproni 2009. augusztus 08. 19:34
  „Az emberi közömbösség is van annyira elitélendő ,mint az alkoholizmus.”
 • 47. BG 2009. augusztus 08. 09:37
  „És ami még ennél is szörnyűbb h nagyon sokan elmentek mellette biciklivel és gyalog is, de volt aki inkább áttolta a babakocsit a másik oldalra, ahelyett h odament vna és megkérdezze h mi a baj? Mi van ha nem részeg hanem rosszul van? A kicsit akkor is érheti baj!”
 • 46. Bálintos 2009. augusztus 08. 06:35
  „Javver teljes mértékben igazat adok neked!!De mi lesz a gyermekkel?Belegondolt már valaki hogy a gyermeket hol,kinél fogják tudni elhelyezni??”
 • 45. javver 2009. augusztus 07. 17:18
  „Na , ide is bekerült a cigányozás..hm..van itt egy két magát nem rasszistának nevező. Bár ez az ittasan a gyerekemre teszek, nem cigány szokás. Olyan nehéz kifejezni ezt, sose tudtam rendesen, de ne gyűlölködjünk, a cigány-viselkedést én is utálom, nagyon; de nem a cigányokat van annyi rendes köztük, és úgy érzem nekem , meg kell védenem mindenkit, aki ártatlan, nem csak cigányokat, mindenkit. Szóval aki a cigány viselkedést utálja azt megértem, én is gyűlölöm, de aki a cigányokat azt nem tudom elfogadni, hiszen ez Magyarország, sok szép hagyománnyal, itt élünk mind s fel kell venni a ritmust függetlenül attól, hogy ki-miféle. ...

  De ha a valaki így kezdi, hogy "biztos cigány volt", ez ultra-előítélet, s nem tűrök ezzel vitát.

  Legyetek jók, itt a péntek, lazuljatok, s törődjetek magatokkal, a világ magától megy előre..
  Sziasztok.”
 • 44. janika 2009. augusztus 07. 17:01
  „"hektor" Azt a kérdést feltetted már, hogy hány ember lett öngyilkos és hányan mentek tönkre anyagilag az országunk miniszterelnöke és bandája miatt?”
 • 43. DX 2009. augusztus 07. 11:53
  „Ez hír? naponta látok ilyent sajnos...”
 • 42. tosa2 2009. augusztus 07. 10:24
  „titus! Igen, nem roma származásu a hölgy,í gy nem lehet ezen csámcsogni”
 • 41. czindi 2009. augusztus 07. 08:27
  „Ha egyedi eset volt, némi bünti és fátylat rá. Úgy tűnik, nem az, hisz "élettársa" is kokszos volt... gyereket azonnal elvenni, mert ilyen példákat látva mi lesz belőle? Kényszarelvonó - közben dolgoztatni, hogy a kezelés ára megtérüljön, stb...”
 • 40. Titus 2009. augusztus 06. 23:38
  „gondolom nem roma származású hölgyről van szó....”
 • 39. Imcsi 2009. augusztus 06. 23:07
  „"Mi a francnak szülnek az ilyenek egyáltalán gyereket?"
  Spontán, mert szerintem náluk nincs családtervezés!”
 • 38. none81 2009. augusztus 06. 21:53
  „Igen, ez szörnyű. Kétgyermekes édesanya vagyok a fiam 2 éves lesz, az hogy néha egy pohár sört megiszik az ember az oké, de hogy részegen fetrengjen és mellette veszélyhelyzetnek kitenni az egyéves gyereket! Ez már felháborító. Hogyan fajulhat egy szülő idáig? Más az életét adná egy gyermekért, akinek meg van nem becsüli meg, pedig szerintem a világon a legnagyobb kincse az embernek a szerető gyermekei. Ez az amit észre kellene már venni, nem pedig a pénzhajhászást. Szörnyű, hogy egyesek nem érezhetik, nem értékelhetik életünk legnagyobb ajándékát a gyermekeinket. Akinek meg megadatott a lehetőség eldobja magától.”
 • 37. Bambini 2009. augusztus 06. 21:22
  „Gusztustalan ,felelötlen hülye k...a Szegény kisgyerek:( Tragédiával is végzödhetett volna a dolog,de gondolom ez a "szülöket" nem érdekli,mert felelötlen alkoholisták.Boszantó ez az egész.”
 • 36. oldjeem 2009. augusztus 06. 19:14
  „Hozzátéve a korábbiakhoz,az aggódó élettárs anyja több hónap hűtőttség(elhunyt decemberben)után az önkor.temette el,de a lakást az illetékes szoc.vezető a nem dolgozó fiának adta.A gyerek is ok ,hogy igy döntöttek,de a hölgynek, ugybeszélik már vettek el gyereket,valószínű hasonlók miatt.A szociális főügyintéző saját maga köré gyüjthetné az ilyen "mintabárányokat",és élhetné a mindennapokat velük.”
 • 35. Kftimi 2009. augusztus 06. 19:01
  „szép család.”
 • 34. tricse 2009. augusztus 06. 18:53
  „hektor az alkohol csodákra képes!:(”
53 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hetek alatt helyén lesz az új híd

Halászi - Augusztus végén a folyón úszhat a helyére az új Mosoni-Duna-híd. A kivitelező szerint… Tovább olvasom