Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Iparosok elismerése Mosonmagyaróváron

A Moson Vármegye Iparosa Díjjal 2013-ban is szeretnék az év legméltóbb szakembereit díjazni a „Moson vármegye" régióból.

A hagyományokhoz híven a Duna Takarék Bank Zrt. és a Kisalföld napilapot, valamint a LajtaPress hetilapot is kiadó Lapcom Zrt. támogatásával a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület a Moson Vármegye Iparosa Díjjal 2013-ban is szeretné az év legméltóbb szakembereit díjazni a „Moson vármegye" régióból.

A Moson Vármegye Iparosa Díj a mesterek, vállalkozások és szolgáltatók legjobbjai részére nyilvánosságot, ezzel regionális, közösségi elismerést és hatékonyabb kommunikációt is nyújt. A díj az erkölcsi elismerés mellett egy olyan alkotás, amely hosszú évekre tanúsítja a díjazott kiválóságát. A kiírók felkérik a szakmai szervezeteket, hogy a szakmai nívó biztosítása érdekében maguk is ösztönözzék szakmájuk legalább három legjobbját pályázata beadására. Leadási határidő: 2014. január 13.

A pályázatot a díj alapítóiból álló testület bírálja el, és a végeredményt a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület májusi rendezvényén hozza nyilvánosságra. A kiírás alapján és a pályázati lapot kitöltve lehet a díjra jelentkezni.

A pályázathoz szükséges információkhoz a következő helyeken lehet hozzájutni: a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület honlapján, www.movip.hu, Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 4., tel.: 96/215-987, a Kisalföld és a LajtaPress szerkesztőségében, Mosonmagyaróvár, Régi vámháztér 14., 96/577-577.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A munkahelyek száma növekedhet Rajkán

Több mint egy éve nyolcvan embert foglalkoztat a piacbővítéssel is számoló gumifeldolgozó vállalat Rajkán. A településen közel 20 éve nem teremtettek új munkahelyet. Egészen idáig. Tovább olvasom