Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Internet és hetven tévécsatorna

Mosonmagyaróvár - A hálózat átépítése megtörtént, a kábeltelevíziós szolgáltató munkatársai az utolsó simításokat végzik a területen, így mostantól Mosonmagyaróváron bárki csatlakozhat a ViDaNet által kínál KábelNet nevű internetszolgáltatáshoz és hetven tévécsatorna közül válogathat otthonában.
A hálózati és technikai fejlesztéseknek köszönhetően Mosonmagyaróvár egész területén előfizethetünk az ország negyedik, megyénk legnagyobb kábeltévés cége, a ViDaNet Zrt. szolgáltatásaira. A KábelNet a kábeltelevíziós hálózaton keresztül nyújtott internet- és adatátviteli szolgáltatás. Az előfizetők pénztárcájuktól (és türelmüktől) függően válogathatnak a különféle csomagok között: a 1100 kbit/s maximális letöltési sebességtől 6400-ig, és 100 kbit/s maximális feltöltési sebességtől 800-ig. Az árak 3810–12.900 forint között váltakoznak a Mini csomagtól a Mamutig.

A városban még az utolsó átalakításokat végzik, de már le lehet adni az igénylőlapokat. A cég munkatársai akár néhány napon belül, de legfeljebb harminc nap leforgása alatt biztosítják a kábeltévé- és internet-hozzáférést.

– Az év végi adatok szerint Mosonmagyaróváron nyolcezer-nyolcszáz kábeltelevízió-előfizetőt tartunk számon. Az internetszolgáltatás november elsején kezdődött, szűk területen lehetett igényelni, azóta az egész várost sikerült lefednünk – magyarázza Hushegyi Károly értékesítési és marketingigazgató. A kábeltelevíziós internetet a Lajta-parti településen jelenleg közel százötven háztartásban használják, és további bővülésére számítanak. Ezt igazolják a győri adatok is: a ViDaNet kábeltelevízió negyvenezres előfizetői táborának negyede internetet is igényel.

Január elsejétől az analóg kábeltévédíjak 5 százalékkal emelkedtek, de a digitális csomagok és az internet díja változatlan. Az előfizetők ebben a hónapban már új formátumú számlát kapnak.

Olvasóink írták

  • 3. s 2008. január 16. 16:58
    „Az a baj , hogy 4530 Ft-ért lehetne jobb műsor összeállítás . A ruszki tv-t például elég sokan nézik , pontúgy mint a Francia tv-t . A sok csatornából jó ha 10 adást érdemes nézni . De a filmmúzeumot kiszedték mert az magyar volt . Akkor miért csodálkoznak ha inkább 2700 Ft-ért nézzük a tv-t majdnem annyi csatornát . A netnél pedig a vezetésesé a jövő , és árban is jobb .”
  • 2. Otto 2008. január 16. 00:35
    „Erről már lecsúsztak. T-Home -é a jövő. Többet kínál és nem drágább.”
  • 1. smovar 2008. január 15. 16:16
    „Későn keztétek el az átalakítást.Az előfizetők java már átment más szolgáltatóhoz,pl digi tv.Az internetetek pedig drága.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szinte minden iskola szervez sítábort

Mosonmagyaróvár - Ausztria síterepei után az olaszországiak a legkedveltebbek a a mosonmagyaróvári… Tovább olvasom