Kisalföld logö

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 19°C | 34°C Még több cikk.

Innováció a falba süllyesztett csapteleprendszereknél

Hazai fejlesztőmunka eredménye az a falsík alatti univerzális egység, melyért a Teka Magyarország Zrt. Magyar Termék Nagydíjat érdemelt ki. Az elismerést múlt héten a Parlamentben adták át.
– Büszkék vagyunk erre a kitüntetésre, melyet a cégcsoportunk vezetősége is nagyra értékel: a díjat a Teka igazgatóságának spanyol elnöke, Arturo Baldasano Supervielle vette át múlt héten Budapesten.

Önmagában ez az elismerés marketingértékkel is bír, azt majd a katalógusban vagy a csomagoláson is feltüntetjük – számolt be Luka János, a Teka Magyarország Zrt. vezérigazgatója, aki elmondta, nem most először indultak és nyertek ezen a pályázaton. A Teka jogelődje, az 1900-ban alapított Mofém Zrt. még 2001-ben a Junior csaptelepcsaládjával is kiérdemelte e nagydíjat. 2006-ban a Flexum gömbcsapcsaládért kapott a mosonmagyaróvári cég elismerő oklevelet.

A cég vezetősége a budapesti díjátadón. A felvételen balról jobbra haladva Süpek Máté (pénzügyi igazgató), Illés Tamás (ügyvéd), Arturo Baldasano Supervielle (Teka igazgatósági elnök), Németh Csaba (műszaki igazgató), Dobóczky István (műszaki főmérnök).

A Teka Magyarország Zrt. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a fejlesztési tevékenysége során születő új termékek minél szélesebb szakmai közönség előtt mérettessenek meg.

A mosonmagyaróvári cég díjazott terméke, mely másfél éves fejlesztés eredménye, a Multi-Box egy falsík alatti csaptelep-csatlakozási rendszer. A megoldás előnye, hogy többféle vezérlés fogadására alkalmas. Így a felhasználó a kivitelezés után is bármikor dönthet arról, hogy milyen csaptelepet szeretne használni, és több év használat után is megváltoztathatja azt. Az új rögzítési és állítási rendszernek köszönhetően a box nemcsak gyorsan építhető be a különféle falszerkezetekbe, hanem igen pontos kivitelezést is lehetővé tesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Füle nyomán fülelték le a betörőt

Egyikük füllenyomata buktatta le azt a betörőtriót, akik az országot járva követtek el lopásokat. A férfi ugyanis a fülét az ajtóra tapasztva hallgatózott a kiszemelt lakásban. Tovább olvasom