Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Információs iroda a Fleschben

Az irodában jogi, pszichológiai és családi, pénzügyi, továbbá munkavállalási, pályaválasztási tanácsadással várják az érdeklődőket.
„Együtt az élhető városközpontért” címmel indított el egy harmincmillió forintos támogatottságú programot tavaly az Egyesület a Városközpontért. Ennek keretében nyílt meg a napokban a Lakossági Információs Szolgáltató Iroda a Flesch-központban, mely fórumoknak és tanácsadásoknak is helyszínéül szolgál.

– A közel 30 millió forintos támogatásból egy Lakossági Információs Szolgáltató Irodát alakítottak ki, ahová jogi, pszichológiai és családi, pénzügyi, továbbá munkavállalási, pályaválasztási tanácsadással várják az érdeklődőket. Emellett kézműves-foglalkozást és egyéb programokat szerveznek.

Továbbá játszóteret is fejlesztenének a Kormos-lakótelepen és szívességszolgálatot szerveznének.
Lovasné Geiszel Nikoletta közösségszervező koordinátor és Bejczi Katalin közösségszervező ingyenes, minden korosztály számára érdekes programokat szervez a városközpontban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövőre végre elmaradhat a bírság

Súlyos milliókat kell fizetni környezetvédelmi bírságra a mosonmagyaróvári telepen kibocsátott, tisztított szennyvíz határértékének túllépése miatt. Tovább olvasom