Kisalföld logö

2018. 08. 14. kedd - Marcell 20°C | 29°C Még több cikk.

Igazgatókat keresnek Mosonmagyaróváron

Az Éltes Mátyás Nevelési-oktatási Központ, a Haller János Általános, Szakképző és Szakközépiskola, a Kossuth Lajos Gimnázium, az Ujhelyi Imre Általános Iskola, a Kékcinke és a Lurkóvár Óvodák, valamint a Városi Kollégium vezetőinek kinevezése is lejár a jövő év július 31-én.
A képviselő-testület döntése nyomán az önkormányzat decemberi közzététellel meghirdeti ezeket az álláshelyeket.

Ugyancsak pályázat kiírásáról döntött a testület a Karolina Kórház gazdasági igazgatói posztjára is. Az intézményben ugyanis jelenleg megbízott gazdasági igazgató látja el ezeket a feladatokat. A kiírással együtt határoztak a beérkezett pályázatokat véleményező bizottság tagjairól is.

Dr. Németh Andrea jegyzőt, dr. Marton Pétert, a kórház közalkalmazotti tanácsának képviselőjét, dr. Frauhammer Csabát, a kórház jogászát, Molnár Krisztiánt, a hivatal pénzügyi osztályvezetőjét, Hunyaddobrai Évát, a humánszolgáltató osztály vezetőjét választották a bizottság tagjai közé.
A tervek szerint a jövő év januárjában dönt majd a testület a gazdasági igazgató kinevezéséről.

Olvasóink írták

  • 2. amivarosunk 2011. november 21. 04:32
    „embertelennek
    Mi nem tetszik a kollégium működésében? Talán a Környezeti nevelés területén elért országos elismertségük vagy a Magyarság,nemzetiségi lét,Európaiság műveltségi területen elért kimagasló eredményeik? Esetleg az Egyén és közösség műveltségi területen végzett rendhagyó munkájuk? Először nézz utána a dolgoknak, aztán írogassál az intézményről! Az pedig,hogy az intézmények élén kik lesznek az igazgatók, azt a mindenkori képviselőtestület dönti el. Így van ez azóta,hogy a vezetői álláshelyeket pályázat útján lehet betölteni. Ha rendelkezel a kiírásokban olvasható feltételekkel, akkor mindegyik álláshelyre add be a pályázatodat! Akkor majd megtudod,hogy min vagy kin múlnak a dolgok!”
  • 1. embertelen 2011. november 10. 16:34
    „Remélem a Városi Kollégium vezetője nem fog újból nyerni! Persze minden a fideszen múlik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Személyautó ütött el motorost: keresik a baleset okozóját

Az Erkel utcai körforgalomban hétfőn délután történt baleset okozóját és szemtanúit keresi a… Tovább olvasom