Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Idén is szoros volt a küzdelem a 24 órás vetélkedőn

Hétvégén a városban " Aludj máskor" 24órás vetélkedő zajlott, melyen részt vettek a város középiskoláinak csapatai.
A Haller, a Bolyai, a Hunyadi egy a Kossuth iskola pedig két csapatot is indított. A versenyt a Kossuth nyerte meg.A dobogó második fokát is ők kapták, a harmadik helyen a Bolyai a negyedik helyen a Haller és az ötödik helyen a Hunyadi iskola kitartó csapata végzett.Szoros küzdelmek zajlottak, minden csapat kihozta magából a maximumot.
Olvasóink írták

 • 9. Jakutika 2012. április 08. 15:05
  „Nem állítom, hogy elfogult volt. Ám öt éve, ha jól tudom mindig a papírforma érvényesül. A Hallerosok valóban jól álltak hajnalban, és ahhoz képest óriási hátrányt szedtek össze, miközben egy két hajnali feladatot kifejezetten jól oldottak meg. Második harmadik helyre számítottak. A Kossuth első helyében mindenki biztos volt. A kötődések? Nos, kicsit méltatlan lenne, ha valóban lenne kötődés. Remélhetőleg nincs, és ez csak alaptalan szóbeszéd. De mindenkit megnyugtatna, a gyerekeket is, ha az iskolák delegálhatnának egyenlő mértékbe a zsűribe. Mert persze jó ez, hogy a város nagyjai zsűriznek ...”
 • 8. Lator 2012. április 08. 11:12
  „Az tényleg rossz volt, hogy nem láttuk folyamatosan a csapatok pontszámait. A lelátóról szurkolva nem igazán tudtuk nyomon követni a játék állását.”
 • 7. Lator 2012. április 08. 10:59
  „A zsűri elfogult lett volna? Milyen kötődések merültek fel? Bár reggel az eredményhirdetés után valóban csalódottnak tűntek a Hallerosok.”
 • 6. Jakutika 2012. április 08. 09:26
  „4.-hez elfogulatlant, akartam írni”
 • 5. Jakutika 2012. április 08. 08:57
  „Hajnali háromkor a Kossuth és a Haller holtversenyben volt. Délután volt negyedik is, ez igaz.”
 • 4. Jakutika 2012. április 08. 08:53
  „Naponta többször hirdettek részeredményt, hajnalban a Haller még holtversenyben volt. Napközben volt rá példa, hogy második helyen, illetve arra is, hogy hátrébb állt. Persze a Haller nem lehet ilyen előkelő helyen, az teljességgel lehetetlen? :) A baj az, hogy nem transzparens a pontozás. Lehetséges, hogy néhány embernek volt a pontozásra rálátása, a gyerekeknek azonban nem. Akárhogy is, de minden csapatnak az lenne az érdeke, hogy a zsűribe minden iskola delegálhasson tagokat. Mert mondjuk, akinek a fair play-ről van egy szikrányi fogalma az nem ül be a zsűribe, ha valamelyik csapat felé van kötődése. Lehet, hogy a zsűri tökéletesen elfogult, a baj az, hogy ezt már szinte senki nem hiszi el.”
 • 3. Lator 2012. április 07. 16:50
  „A Haller holtversenyben volt a Kossuth csapatával? Mikor? A részeredmény hirdetéskor néhány pont lemaradással a Bolyai mögött volt. Én úgy emlékszem.”
 • 2. Jakutika 2012. április 04. 09:04
  „A verseny szenzációs volt. A Haller még hajnalban holtversenyben volt a Kossuth csapatával. Végül érvényesült a papírforma, legalább ötven pont hátrányt sikerült összeszedni. Hogy ezen, miért nem lepődött meg senki? (még a diákok sem) Talán azért, mert ez mindig is így volt és így is lesz.”
 • 1. juhi 2012. április 03. 21:48
  „És hol voltak a Piarista Gimnázium diákjai??”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ivartalanítás: vállalják a műtétek költségeit

Ismét ivartalanítási hetet szervez a mosonmagyaróvári Utolsó Esély Állatmentő Alapítvány a nem… Tovább olvasom