Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Ideiglenesen más helyen a vérvétel

Ideiglenes változtatásokat vezetnek be a vérvételen a Karolina Kórházban a labort érintő rekonstrukciós munkák miatt.
A felújítás alatti egy hónapban a véradóba kell menniük a betegeknek. A változásokat információs táblák jelzik.

A laboratórium betegek által használt területeit érintik a most kezdődött felújítási, átalakítási munkálatok. Ennek során a vérvételi helyiségek és a váróban található vizesblokkok is megújulnak. A munkák miatt ideiglenes korlátozásokat vezettek be, amik várhatóan egy hónapon át tartanak. A hét elejétől a betegek részére fenntartott laboratóriumi vizesblokkot ideiglenesen lezárták. Ehelyett a főbejáratnál – a büfé előterében – található vizesblokk használható.

A vérvétel jövő hétfőtől átköltözik a véradó helyére. A vérvételre várakozni a véradó előtti folyosón lehet majd. A vérvétel pontos helyét tájékoztató és iránymutató táblákkal is jelzik. A vérvételi leletek és a vércsoport-meghatározás eredményének kiadása a véradó ablakánál történik majd az eddig megszokott időben.

Az ideiglenes forgalomváltozás alatt is a vérvétel párhuzamosan folyik a kórházban és a mosoni laborban. A háziorvosokkal egyeztetve zajlik a jövő héttől a vérvételre való beutalás. A vérvétel helyszínéről a beutaló átvételekor a háziorvos tájékoztatja a betegeket, azaz hogy a kórházban vagy a mosoni laborban tudják-e levenni a vért.

A vérvétel időpontja a kórházban változatlanul hétköznap reggel 7 és 9 óra között. A leletkiadás pedig hétköznap délelőtt 11 és fél 12, illetve délután fél 2 és fél 3 között történik. A mosoni laborban reggel fél 7-től háromnegyed 9-ig tart a vérvétel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bezenye-Paprét: kivágták a fákat a kerékpárút-építéshez

Miután megérkeztek a szükséges engedélyek, a napokban kivágták a fákat azon a területen, mely állami… Tovább olvasom