Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Huszonegyedszer találkoznak az amatőr színjátszók

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület péntektől vasárnapig rendezi meg a Kárpát-medencei magyar nyelvű amatőr színjátszó csoportok seregszemléjét, a XXI. Moson Megye Színjátszó Találkozót a Lajta-parti városban.
Az előadásokat országos minősítő zsűri értékeli. A találkozó pénteken este 6 órakor a Fehér Ló Közösségi Házban a Művészet című komédiával kezdődik a Körmendi Kastélyszínház Társulat előadásában. Szombaton délelőtt 10 órától a Flesch Károly Kulturális Központ színháztermében az ünnepélyes megnyitót követően a Szó és Kép Színpad (Pápakovácsi), a Komédia Színkör (Mosonmagyaróvár), a Kaméleon Színpad (Nagybajcs), a Kontraszt Színkör (Győr), a BESZT (Győr) produkciója tekinthető meg. Majd 13.15-től a színpad a MASZK Egyesületé (Mezőkövesd), a Theatrum ad Flexumé (Mosonmagyaróvár), a Ludas Matyi Színjátszó Csoporté (Szerbia), az Ifi Vándorok Színpadé (Nagykároly, Románia). Vasárnap délelőtt 9 órától a Színtiprók Színpad (Győr), a K. B. Csoport (Győr), a Tekergőcök Színpad (Nyárasd, Szlovákia), a Fókusz Gyermekszínpad (Dunaszerdahely, Szlovákia), a Tekergők Diákszínpad (Nyárasd, Szlovákia), az Arrabona Diákszínpad (Győr), a Boldog Özséb Színtársulat (Budapest) szórakoztat.
A belépés ingyenes.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Testvérgyilkosság miatt öt év börtönre ítélték

Késszúrások sorával torolta meg több év bosszúságát testvérén egy hegyeshalmi férfi, akit emiatt nem jogerősen öt év börtönre ítélt a megyei bíróság. Tovább olvasom