Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Humor és jövőkép az egyetemen

Mosonmagyaróvár - Szórakoztatással egybekötve tart tájékoztatót a leendő felvételizőknek a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) ebben a hónapban több városban megrendezendő roadshow keretében.
A Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) roadshow-jának január 10-i, mosonmagyaróvári állomásának részleteiről beszélt sajtótájékoztatóján dr. Schmidt Rezső dékán. Elmondta: a kar új vezetésének célja a minél szorosabb együttműködés a várossal, a régió településeivel, középiskoláival.

A közel két évszázada fennálló felsőoktatási intézmény szeretné bemutatni az új képzési rendszerét, a karon folyó alapképzési szakokat, valamint az alapdiploma megszerzését követően biztosított továbbtanulási lehetőségeket. A megújult képzések nemcsak a szorosan vett agrárterületekre korlátozódnak.

A roadshow mosonmagyaróvári állomásán január 10-én, csütörtökön délután 3 és 6 óra között várják a leendő felvételizőket a kar dísztermébe.

A rendezvény lehetőséget ad arra, hogy az egyes egyetemi karok szakemberei és hallgatói ismert előadókkal (Litkai Gergely, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Tadam és Bucket DJ) karöltve jó hangulatú beszélgetéssorozatban tájékoztassák a középiskolásokat az őket leginkább foglalkoztató témákról. A rendezvényen az egyetem mind a tíz kara külön standdal várja majd az érdeklődőket.

A standokon mindenki részletes információt szerezhet az egyetem 65 szakán folyó képzésekről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyesület a természet védelméért

Szigetköz - Natúr- és nemzeti park kialakításának előkészítése, egységes szigetközi rehabilitációs… Tovább olvasom