Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Humánum és békevágy

A horvátországi Opatija volt a helyszíne május első napjaiban a Lions klubok idei nemzetközi találkozójának. Az olasz kezdeményezés nyomán évente mindig másutt rendezett szimpózium legfőbb célja ezúttal a Lions-mozgalomba vetett hit megerősítése volt.
Az opatijai Lions-találkozón hazánkat Kovács Béla vezetésével az országos kormányzóság néhány tagja, illetve a Mosonmagyaróvári Lions Klub delegációja képviselte a népes összejövetelen.

Az alkalomra kiírt rajzpályázat kiállításán Viriczlai Richárd (Hegyeshalom, Lőrincze-iskola), Balogh Tamás (Mosonmagyaróvár, Éltes), Berényi Krisztina (Mosonmagyaróvár, Haller) és Riegler Erika (Mosonmagyaróvár, Fekete) munkáját mutathatták be a mieink.

A kulturális programokkal színesített tanácskozáson a magyar vendégek megfigyelőként is jelen voltak, hiszen a békevilágnap forgatókönyvének megfelelően 2005 májusára Mosonmagyaróvár kapja a szervező-vendéglátó szerepet. A megvalósítás mikéntje pedig azért is különösen fontos, mert az előzetes számítások szerint a következő találkozó után közel száz lion viszi majd hírünket Európa-szerte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakóövezetre szavaztak a város szélén

Éles vitát váltott ki a mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testületének legutóbbi ülésén az… Tovább olvasom